Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Új kérése van a Szigetszentmiklósi Önkormányzatnak

2023. február 22. - Buckai Szövetség Egyesület

Tájékoztatást küldött a Szigetszentmiklósi Önkormányzat Szigetszentmiklós város lakosságának, civiljeinek, hogy ha és amennyiben hozzájuk fordulnak bármilyen problémával előbb jelöljék meg, hogy éppen aktuálisan közérdekű panasszal vagy közérdekű bejelentéssel élnek. Ugyanis enélkül nem tudnak intézkedni és segíteni. Akkora dillema ez az Önkormányzat számára!

A sok más mellett közlekedési katasztrófával, súlyos környezet-szennyezésekkel, történelmi bűnnek is számító elhanyagoltsággal rendelkező városban így ha például valakit kiönt a kezeletlen csapadékvíz a probléma helyett először a bejelentés mikéntjén gondolkozzon! Ugyanis az Önkormányzatban dolgozók csak így tudnak megfelelni annak, hogy szolgálják Szigetszentmiklós városát, lakosságát az állítólagos legjobb tudásuk szerint.

Különben segítségnyújtás helyett dilemáznak a szavakon és a minősítésen!


Csizek Csaba
a Buckai Szövetség Egyesület
elnöke
06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5918055474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása