Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

KÖZLEMÉNY: Válaszul a HAHO Bucka rágalmaira! - Biztosan jó ez? Miért nem lehet tisztességesen?

2017. augusztus 02. - Buckai Szövetség Egyesület

Egy újságíró, egy érdekvédő, egy közösséget tényleg építeni szándékozó ember mindig nagy bajban van, akkor amikor találkozik egy valódi hazugság cunamival. Mit tegyen? Hallgason? Hallgatni annyi, mint beleegyezni! Védekezzen? De a túlzott védekezés szintén a megerősítés jele! Bármit és bárhogy tesz érdemtelenül lesz meghurcolva és megbélyegezve. De lehet, hogy a rágalmaknak ez is a lényege! Az, hogy a megrágalmazott sehogyse tudjon pozitívan kijönni belőle!

 

Mint Önök is tudják 2009 után, amikor a Buckai Szövetség Egyesület jött ki, mint érdekvédő a Buckában és Buckaiként a Buckaiaknak a legnagyobb változás lakossági kezdeményezésben 2016 november, decemberében a HAHO Bucka keletkezésével történt meg! Az oldalt egy olyan ember hozta létre, aki saját munkáját sem képes elvégezni tisztességesen és becsületesen! Az egyesület valaha volt kézbesítőjeként, a társadalmi szervezet elnökének postásaként rengeteg levél tűnt el a keze alatt bizonyítható módon az elmúlt években, de legalább három évben! Emiatt rengeteg panasszal is éltünk! Hiszen senki nem fizeti ki azt, hogy külön úttal be kelljen menni a Gvadányi, a Haller, a Kresz Géza NAV-ba vagy a nem kézbesítő postás miatt mondjuk a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumba, hogy a feladónak visszaküldött levelek hozzánk is eljuthassanak! Idő, pénz és energia, amely mert neki a munkáját nincs kedve elvégezni ezért feleslegesen megy el és a címzettet, ez esetben minket feleslegesen terhel meg! S, ha bárki azt hinné, hogy mi vagyunk az egyetlenek az bizonyítható módon hatalmasat téved!

 

Tehát ezért a kézbesítésért mi több éve panaszkodunk! Tapasztalt arányunk, hogy 10-ből a nem kézbesítő postás miatt eltűnt 9 levelünk! Aztán lett egy irodánk Csepelen és érdekes módon leveink már Csepelre szépen és sorban megjöttek! Más volt a postás és más volt a hozzá állás a kérdésekhez! Itt 100-ból 99 levelünk van meg!

 

Mónus Csaba és mivel 2006-ban képviselő jelöltként elindult, ezért a törvény értelmében közszereplő, neve kiírható még akkor is, ha csak 65 szavazatot ért el… Szóval Mónus Csaba azt írta, hogy:

 

Több alkalommal tett már a munkámmal szemben alaptalan panaszt, ezekkel rendszeresen kellemetlen vizsgálatoknak szolgáltat ki pusztán azért, mert irigyeli ennek a csoportnak a sikereit.”

 

…csakhogy mi a nem kézbesítésére több éve panaszkodunk és mivel ezoterikus képességekkel nem rendelkezünk ezért azt, hogy ő HAHO Buckát indít és ismét politikai babérokra tör azért küzd azt nem tudhattuk! 3 éve például semmiképpen sem!

 

Így az ilyen kommunikáció a nem kézbesítés leplezésére jó vagy azok lebecsmérlésére, akik a Buckában, a Buckáért már elértek valaha és valamit is.

 

Mónus Csaba a HAHO Bucka alapítója azt is írja, hogy mi politizálunk, míg ő közösséget teremtene és ő nem tesz ilyet! Csakhogy ő elindult egy választáson mi meg nem! Ő pozicíót akart, s mi ha a politikai síkon kommunikálunk is, akkor célok és érdekek érdekében! Akkor ki is a valódi politikus?

 

Ennek ellenére amikor kitalálta, hogy össz Buckai szinten közösséget építene mi azt mondtuk, hogy legyen, mert alapjában véve tartottuk tényleg megsüvegelendő és jó ötletnek! Nem tudhattuk, hogy minden Buckában már valaha valamit is elért, bizonyos tekintetben vélemény vezér meg lesz alázva, meg lesz gyalázva, hazudni fognak neki, mint ahogy nekünk és nem valami építése, hanem a vélemény vezérek elhallgatattása, érdemeik ledegradálása lesz a cél! Nem tudhattuk, mert az ember bár a közbe a közért sok negatív impulzus között is él alapvetően mégsem a rosszat feltételezi! Persze az is lehet, hogy naivak voltunk!...

 

De az mégiscsak nevetséges amikor különböző álprofilok létrehozásával rágalmazott bennünket más hasonló összeesküvés elméletekkel terhelt egyedekkel egyetemben! Egyszerűen még a feltételezés is szánalmas és nevetséges nemhogy ahogy üldözték és lekommunikálták ezt.

 

Mónus Csaba és ebben mondjuk nincs egyedül egy tavasszal megegyezéssel zárult perünkre és közleményünkre utal! S bár mind ő, mind más arra törekszik, hogy az egyezményben meghatározottakat szegjük meg mi ezt nem fogjuk megtenni! A közlemény valamiért született! De nem azért amire kommunikálják és amiért kommunikálják egyesek!

 

Mi mérhetetlenül megvagyunk azon lepődve, hogy míg mi arra törekszünk, hogy valamit építsünk és létrehozzunk olykor teljes beleéléssel, vehemenciával és igen olykor a kommunikációban még mindig vannak gyermekbetegségek, de  a célunk nemes, addig mások, mint például Mónus félék nem valami alkotásával akarnak alkotni, hanem valaki megtiprásával és alaptalan lejáratásával! S ami igazán megdöbbentő, hogy ennek van kellettje és erre van igény! Szerintünk sajnos!

 

Az ellenségeskedésnek sosem volt értelme és szerintünk most sincsen! Nekünk Mónus „Úr” nem ellenségünk, de nem bízunk a szavában és a kérdését sem hisszük el! Megoldottuk, hogy slendrán munkája és nem kézbesítése a továbbiakban ne terheljen minket, amennyire csak lehet! De sajnáljuk azokat, akiket terhel vagy tönkre tesz!

 

Továbbá sok tévhittel ellentétben nekünk még sosem volt vesztes perünk! Az ellen oldalt, akivel valaha is vitánk volt mindig és komolyan megizzasztottuk! Igaz mindig vannak újabb próbálkozók, nyilván köszönhetően annak, hogy a Buckáért harcot mi komolyan gondoljuk és nem köntörfalazunk, mely bánt némely érdekeket és célokat, de mi úgy tudjuk és úgy hallottuk, hogy Mónus Úr ugyanezt nem mondhatná el! Mónus Úrról úgy hallottuk volt már csúnya bírósági ügye és azt is hallottuk, hogy nem nyerte meg!

 

Talán el kellene gondolkoznia ezen!

 

Sokan feltehetik  a kérdést, hogy mindez rendben van, de ha két embernek vitája van miért nem ők intézik el! Csakhogy ez már régen nem rólunk és Mónus „Úr”-ról szól, hanem a Buckáról. Arról, hogy képesek vagyunk-e élhetővé tenni azt, ami ma élhetetlen! Arról, hogy hazugsággal és nyájaskodással akarunk győzni vagy valami megalkotásával és megteremtésével! Ha valaki, mint mondjuk Mónus Úr azt mondja, hogy de ő semmit nem akar csak közösséget építeni, akkor pedig már megint nem mond igazat! Közösséget építeni nem lehet hazugságra fektetett alapokkal! S, ha ő azt mondja, hogy őt nem érdekli a politika, akkor szintén nem mond igazat, mert nem indult volna el, hogy ilyen babérokra törjön vagy ilyen babérokat elérjen ugye 2006-ban.

 

Mi a Szövetséggel elterveztük, hogy lesz Boglya járat és lett 2009-ben! Mi a Szövetséggel elterveztük, hogy lesz Határ úti zebra és lett 2012-ben! Mi elterveztük, hogy a csatorna beruházás tisztességes legyen, a Bucka, a város, a térség közlekedése, egészségügye rendben és fejlődő legyen, de Mónus Úr, aki nem létező álprofilokat kerget csapatával mit ért el? Elindított egy petíciót, amit nem vitt végig és a közmeghallgatásra se ment el? Aláz és gyaláz másokat, akik bármikor beperelhetik, ha elfogy a türelem? Mire jó ez? Miért jó ez? Miért nem a Bucka építése a fontos és miért a nagy lufi és csinadratta?

 

Mi sosem ígértünk csokit, cukorkát és miegymást azért, hogy kövessenek bennünket! Mi a célunkkal, a harcainkkal akarunk olyat elérni, ami sokkal többet ér, mint egy vagy száz vagy millió csoki! Mi úgy látjuk ez megy és ez sikerül! Ahogy megy az is, hogy akivel korábban vitáink is voltak összefogjunk ügy és ügyek mentén és együtt dolgozzunk egy élhetőbb városrészért és környezetért! Nekünk megy! Mónus Úrnak miért nem?

 

Mi tudjuk a hibáinkat és kijavításukra törekszünk, de vajon a HAHO Bucka és alapítója tudja mi a hibája korlátja? Törekszik a kijavítására vagy csak mások alaptalan rágalmazása a cél?

 

De legyen bármi is a cél, mi mindenkinek az alkotásban sok sikert a Bucka fejlesztéséhez sok erőt, szerencsét és kitartást kívánunk függetlenül attól, hogy éppen szeret minket avagy nem szeret.

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1812710322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nektill Rózsa 2019.11.10. 09:01:03

Jó napot kívánok Csizek Csaba Úr!

Bocsánatot szeretnénk kérni Öntől, mint egy oldal üzemeltetője. Bocsánatot kérni, mert nem hittünk Önnek Mónus Csabával és a HAHO(Mai új nevén TAHO) buckával kapcsolatban, majd Önt, mint a Buckai Szövetség Egyesület elnökét neveztük rossznak, mialatt Mónus Csaba a valódi, mondjuk így, károkozó. És nem csak azért szeretnénk bocsánatot kérni, mert ez történt, hanem azért is, mert nem hittünk Önnek. Nem hittük, hogy a HAHO bucka valóban nem értéket képvisel, hanem igyekszik a másikat sárba tiporni, másokat lejáratni, mások családi kapcsotatás is mélyen tönkretenni, mert a csoport adminisztrátora így akar előbbre törni, magának népszerűséget kivívni.

Történt ugyanis, hogy jó pár szervezetről, mint pl. a Strabagról(M0-ás építkezés), a postáról stb. lejárató cikkeket írogat. Ennek nem csak hogy az az eredménye, hogy az alkalmazottakat igyekeznek a legkisebb légyzümmögésre is felelősségre vonják az ott lévő beosztottat, hanem még ráadásul még ha valami felkerül a fent említett oldalra, akkora bent lévő alkalmazottnak úgy adják a munkát, hogy azzal direkt túlórára kényszerítik.

Íme egy panasz az egyik Strabagos alkalmazottól:
"azért, mert probléma volt az oldalon az egyik kátyúval, visszavonták az M0-ás építésénél a szabadságomat, majd túlórákat húztak le, ezzel elvesztettem 5 szabadnapot. Egy Mónus Csaba csinál éppen gyűlöleti, lejárató kampányt ellenem."
A postáról is jött panasz, ami sokkal morbidabb, brutálisabb, mert gyakorlatilag a HAHO bucka jelenléte másnak a családi életét is tönkretette a közelmúltban:
"Sziasztok!
Sajnos elkeserítő, amit a Mónus Csaba művel. Amint elkezd ő vagy valaki más okádni a TAHO bucka oldalon, azonnal az egyik ismerősöm munkarendjét elkezdik szándékosan úgy alakítani, hogy annak túlóra legyen a vége. Jelenleg ott tartunk, hogy esetenként ilyen 12 órához közeli időket is lehúz az oldal miatt gyakorlatilag szünet nélkül. Olyan is volt, hogy felhívták az irodába, mert a TAHO buckában megjelent valami, azzal is jól kitolva a munkaidőt, alá kellett írnia pár papírt. Amikor csend volt azon az alja szenny hulladék oldalon, amit az a patkányban élősködő büdös mocskos bélféreg(jobb, normálisabb kifejezés nincs az ő szeélyére és munkájának eredményére) "üzemeltet", akkor normálisak voltak a munkaidők hosszai, de mióta elkezdte pár csótány az Ádám Jenő Sétánnyal a cikkírást, azóta megint 9-10 órák jönnek egymás után. Reggel nem engedik normális időben ki, délután húzzák az idejét, hogy ne tudjon normálisna haza menni, stb. Otthagyta az apja egy félkész építkezéssel, már nem csinál semmit, mindez a rengeteg sok TAHO bucka miatt csinált túlóra miatt, gratulálunk Mónus Csaba!".

Szóval nem csak a Buckai szövetség egyesületben csinál kárt, hanem máshol is.

Mást nem igen idéznék be, mert sok lenne és ezek után teljesen felesleges. Azt borítékolhatjuk, az az egész oldal úgy ahogy van, egy forintot sem ér és az iskiderül a fent olvasottakból, hogy ez a féreg olyan erővel bír, hogy már munkahelyeket is irányít, mialatt az is teljesen nyilvánvaló, hogy az Ön által említett postai munkára(akkor nem tudom, miért dolgozik még mindig ott, de mindegy) és egy facebook csoport vezetésére egyaránt kőkeményen alkalmatlan.

Sajnáljuk, hogy nem Önnek hittünk. Sajnáljuk, hogy nem ott léptünk közbe, ahol kellett volna. Természetesen a bocsánatkérésemet nyilvánosan is megtettem az oldalamon.

Üdvözlettel Felichita(árvalányhaj)

Buckai Szövetség Egyesület 2019.11.15. 17:27:36

Kedves Felichita (árvalányhaj)!

Először is köszönjük az írást! Egyszerre vall nagy emberi jellemre és egyszerre tölt el szomorúsággal, mert olyan jó lenne, ha mindenki úgy működne, hogy a társadalom számára hasznos legyen!

Egy idő után egyébként mi már nem követtük a HAHO Bucka csoport életét. Nem követtük, mert az aktuális feladatokra, a Bucka élhetőbbé tételére koncentráltunk és nem arra, hogy ki és mit mond vagy nem mond rólunk vagy másról!

Mi abban bízunk, hogy másnak is ez lesz a fontos! Hogy egyszer mind az oldal adminisztrátorának, mind a HAHO Buckának az lesz a fontos, hogy jót teremtsen, hogy jót csináljon és ne másokkal kiszúrjon!

Mi továbbiakban is harcolunk a Buckáért és köszönjük a levelét is!

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
a Buckai Szövetség Egyesület
elnöke
06-70-70-15-911

Urlend Viktória 2019.11.17. 10:28:13

@Buckai Szövetség Egyesület:
Mónus Csabával problémák vannak, ezt csak megerősíteni tudom. A postás, akire hivatkoztál, sötétben volt kénytelen a nyugdíjakat átadni.
...és 7 óra körül végzett, este.
Hogy miért? Íme:

h ttp s://tiny ur l.h u /7 t19/
htt p s://tin yu rl.h u / 2 c4c/
ht tp s://tin yur l. h u /2 Z15/
htt p s://tiny url.h u/ JRPS/
htt ps://tin yurl.h u/u KIy/
htt p s://tiny url.h u/j8 Bm/
ht tp s://tiny url.h u / X2 Hc/
ht t ps://tin yu rl.h u/G IBc/
(szóközöket vegyétek ki)

Okád, mocskolódik, öklendezik turházva, megállás nélkül a kis féreg a sleppjével együtt. Folyamatosan figyeljük az eseményeket. A fentiekben leírt postás 8 órára ért haza, pénteken, mikor már régen elment mindenki onnan, tehát ez úgy igaz, ahogy van.
Semmi jóérzés, semmi nincs abban az "emberben", de jó pár kollégájában sem, mert egy nagy darab nő ordítva kérdezte meg tőle(úgy, hogy zengett tőle majdhogynem a sárga ház is), hogy "hány pulya vár otthon, hogy így sietsz?". Ha nincs pulya, akkor már lehet este 8-ra hazajárni, nincs az embernek környezete, aki nem fogadja el azt, hogy olyankor megy haza vagy hogy? De tényleg: az normális, hogy este 8 órakor zúg a mosógép és akkor kezd hozzá valaki mosogatni vagy hogy?
A főnökök is ezt támogatják, hogy sötétben postázzon kint valaki azzal a jeligével: "nincs gyereke"? A postán is vannak gondok, ha a Mónus Csaba féle blog miatt valakit így túlóráztatnak, kényszerből, ráadásul azzal a jeligével is, hogy "nincs gyereke".

Ha a másiknál meg tudták oldani, akkor nála miért nem? Miért normális az, hogy valaki 8 órás munkaviszonnyal sötétben megy el otthonról és sötétben is érkezik haza, pontosabban reggel 6 órára megy és 3/4-ed 7-kor indul haza? Az ügyfelek is ki vannak akadva pl. a Nyárfa utcában, mert sötétben lettek átadva a levelek, akkor csöngetett be a postásuk. A Mónus Csaba egyik oldalról támadja az embereket és kárt csinál nekik, a másik oldalról meg támogatja őket? Hogyan is van ez?

...és ő van megsértődve?

...és még valami:
Az egyik kép arról szól, hogy használjuk azokat a mondatokat bátran, amik ott vannak! Azt először ki kellene érdemelni apukám. Attól mert csinálsz egy blogot(az, hogy az milyen, inkább hagyjuk, mindenki döntse el a látott képek alapján), még nem leszel megdicsérve, pláne akkor nem, ha a munkád is legalább annyira hitvány. Szerinted majd dicsérni fognak, mert kiraksz egy ilyen posztot, pláne ha az egyik kollégád a posztjaid miatt túlórázni kényszerül, mert a főnökök úgy adják neki a munkát? Értem én: tehát te valakibe folyamatosan belerúgsz(nem csak belé, hanem gyakorlatilag a családjába is) és elismerést, megbecsülést és dicséretet vársz utána. Felénk az ilyen embert tudod hogy hívják? Bolondnak.
Ha érdemet akarsz, először is zárd be a szeméttelepedet! Utána jöhet a többi.

Makaiviv 2019.11.28. 05:45:18

Az egyik postás ma megy feljelenteni a Mónus TAHO buckáját az Ádám Jenő Sétányos babauszodával együtt.

Fórumban tegnap beszélték meg a részleteket.

Éljen! Éljen! Éljen!

Végre meg fog szűnni talán ez a TAHO buckás őrület, mert ilyenkor hatósági razzia is van, ha csoportos bűncselekmény történt zaklatással, mert fals bejelentésekkel növelni 8 órán túl a munkaórát bizony bizony zaklatás és a zaklatás 2008 január elseje óta bűncselekmény. Sajnos a sértett nem akar elállni a feljelentéstől, úgyhogy nagyon ciki, mert ebből nagyon nagy probléma lesz. Megírta az illető, hogy nem vár tovább: a Mónus a postán ért "sérelmek" miatt uszítja az embereket, és egyes emberek meg segítettek is neki, csak azzal nem voltak tisztában, hogy ez csoportosan elkövetett bűncselekmény, ráadásul akár önbíráskodás is megállhat, ami szintén nem kicsit komoly.

Kérdezem: MEGÉRTE???

Makaiviv 2019.11.28. 05:48:17

Ráadásul kár is keletkezik ilyenkor, mert ha valamit nem sikerül megcsinálni(pl. csomag felvétele ez miatt hiúsul meg és a csomag visszamegy), az bizony kár, tehát ha szerencsénk van, még kárigény is lesz az internetes szeméttelepből.

Zárjon már be az egész hulladék oldal, mennydörgi sz egész város!!!

Makaiviv 2019.11.28. 05:50:35

Az ilyen zaklatókkal nem lehet másképpen bánni. Megmondta, hogy 8 órán túl nem tud munkaidőt vállalni, az nem kötelesség, hanem vállalja, ezért tesz feljelentést, mert pl. a babauszoda tulaja a TAHO buckás Mónus Csaba segítése céljából zaklatja. Ő megmondta azt is, hogy nem érdekli a TAHO bucka, nem kötelessége mobilinternetet ahhoz való telefonnal venni, milyen alanyi jogon kényszeríti bárki, hogy valamelyiket is használja???

Makaiviv 2019.11.28. 05:53:02

Ha meg nem buckásnak sem kötelessége ilyennel foglalkozni, akkor neki sem, tegyük hozzá, mert ez nem kötelesség, hanem lehetőség.

Hauver111 2019.12.25. 14:19:01

@Makaiviv:

Még folytatódik a Mocskos(oh bocsánat: Mónus) Csaba ámokfutása. Mutatom:
htt ps:/ /tiny url. co m/wu7kfxe
(Szóközöket vedd ki)

Ez az oka annak, hogy a buckás postásoknak folyton túlóráznia kell, de ne fussunk ennyire előre... ...és most egy kis történelem(köszönöm a panaszos kollégának, akinek valószínűleg helyettesíteni kell januártól a Rév soron, a Tebe soron és az Ádám jenő Sétányon(illetve az onnan nyíló utcákkal) egyaránt, mikor így is túl van terhelve):
Amikor a Mónus Csaba a postán dolgozott a Csépi úton és környékén, évekkel ezelőtt karácsony másnapján dobálta be a több napos értesítőket és a leveleket a postaládákba(ezt az információt Csizek Csaba Úrnak köszönhetjük, mert közzétette akkor). Jött egy új vezetés, aki Mónus úr 1 évvel ezelőtti távozása előtt kiszúrta, hogy mialatt reggel 6 órára érkezett be a drága postás Úriember, este 7 órakor ment haza 14 ajánlott levél birtokában, ezzel csinált túlórával kárt okozva több leszámolónak és még 3-4 kollégának. Ennek eredményeképpen a csoportvezető(M. Norbert, róla majd később) áthelyezte a Csépi úttól keletre található utcákba(Széna utca, Szalma utca, Sas utca, stb.). Ez akkora felháborodást okozott az Úrnak, hogy többször fegyelmi eljárást kellett indítani ellene, mert mialatt ott dolgozott, mocskolta a postát és rágalmazó üzeneteket kezdett el írni a posta vezetőségéről és hogy elhagyta a szolgálati helyét. Utána beadta az azonnali hatályú felmondását.

Most a jelenről:
Azóta az "úriember" folyamatosan mocskolja a postát. Ez azt eredményezte, hogy a postavezető elvárja pár kollégától, hogy tegyen feljelentést Mónus Csaba ellen, ami miatt igyekszik túlóráztatni bosszúból, mert persze nem teszik meg, a kollégák azért tartanak fel pár újabb kollégájukat különböző módokon, hogy a túlórát különböző okokból vállalni nem tudó kolléga kapkodjon kint és hibázzon, mert szeretnének röhögni az oldalon megjelenteken, a csoportvezetők meg segítenek nekik ebben. Tehát a HAHO(pontosabban TAHO) bucka kárt okoz rengeteg embernek.

Az egyik kolléga pont azért szeretne állítólag felmondani, mert ezen a hétfőn is egyedül kellett osztania, ezzel Sz. Jánosné és N. Zsuzsanna illetve Cs. Tünde igyekezett túlórát csinálni neki, hogy a TAHO buckában minél több poszt szülessen, Mónus Csaba és sleppje mocskolódjon, mert a kolléga családi problémák miatt nem tud túlórákat vállalni. Azt mondják erre, hogyha nincs gyereke, akkor kötelező túlóráznia, mert azt kitalálták, valójában a Mónus Csaba az oka, hogy legyen miről beszélni. M. Norbert meg be is osztja az ő rikácsolásukra osztani őt, hogy könnyebben menjen nekik ez a dolog, mialatt a TAHO bucka nem érdekli az adott kollégát.

A fékeveszett túlórákkal kárt is okoznak az illető családi életében is: gyakorlatilag kis híján elveszítette a családját, vele alig állnak szóba otthon a munkatársak által gyártott túlórák miatt, amiben az előbb említett csoportvezető is segédkezet nyújt, mert kétszer is beosztotta ugyanabban a hónapban. Mindezt csak és kizárólag azért, mert a buckába van beosztva.

Kérdések:
- Milyen postahivatal az, ahol a dolgozók döntik el, kinek kell túlóráznia és kinek nem, a gyerekek számára hivatkozva?
- A központ miért nem váltja le a vezetőséget, ha ekkora a baj, hogy másoknak a családi életében is bajt okoz?
- Miért befolyásolja egy blog működése egy munkahely belső életét?

Hauver111 2019.12.25. 14:31:09

A hónap legelső osztásánál(ami 6 napig tartott ráadásul, mert szombaton is kellett dolgozni december első hetében) azt csinálta pár kolléga, hogy őt küldte ki egyedül osztani. Tudják jól, hogy náluk otthon az adott kollégának kell csinálni jó pár dolgot és elhúzzák direkt az osztást 3/4-ed nyolcig 6 órától, hogy kint az adott kolléga siessen minél jobban és "műsor" legyen a TAHO buckában.

Mikor fog megszűnni a TAHO bucka oldal? Miért nem tesz a felső vezetés semmit, mialatt nagyon sok a felesleges túlóra és ezzel másoknak kis híján a karácsonyi készülődését is veszélybe sodorják? Hol van a felső vezetés, aki megakadályozza azt, hogy ne a Csányi Tünde vagy Szinger Jánosné, esetleg Nagy Zsuzsanna ossza be az embereket, hanem pl. egy csoportvezető? mikor szűnik már meg ez az egész TAHO bucka őrület és lesz normális foglalkoztatás a postán? Mi az, hogyha nincs valakinek gyereke, akkor kötelező este hét óráig kint lenni, mialatt ő nem tud, mert a postán kívül más elfoglaltságai is vannak? Vagy már az ne legyen, csak a TAHO bucka, ha valaki a postán dolgozik? Meddig kell sötétben dolgoznia az embereknek ezen őrület miatt?

Ha már a lejáratásnál tartunk(amire a kedves Nagy Zsuzsanna is annyira kényes):
A "nőszemély" szerint ki fog a postára jönni dolgozni, hogyha azt látja mindenki, hogy a postás sötétben kézbesít? Mindenkinek van egyéni elfoglaltsága, szerinte ezt így ki fogja elvállalni, ha 1 elmondja 10-nek, 10 elmondja 100-nak, 100 elmondja ezernek és máris veszítettek 1000 munkavállalót? Hm? Vagy teljesen mindegy, hogy a másiknak mije megy rá erre az egészre, csak nekünk legyen jó, mindenki más le van izélve(csak akkor a feleslegesen túlórába kényszerítést(ezzel együtt a sötétben postázást) nem értem, amire van több ezer felháborodott ügyfél)? Ja értem. Vagyis nem értem, de mind1.

Bereck Vivien 2020.02.22. 19:52:35

htt ps:/ /tiny url. co m/a/VsJ0KBg

Mó(csko/nu)s Csaba és sleppje ámokfutásának folytatása. Az ismerősöm szerint a folyosón is hallani, hogy most már a szabadságok kiadásával is bajok vannak a postások között és mindez a Mónus Csaba miatt van, mert ő is nézte a beosztást, amikor senki sem volt bent és tényleg mások kapnak egybefüggő hetet, pár buckás meg nem. Az a TAHO BUCKA "fórum"(nevezzük ilyen szépen) összeugrasztja a postásokat az ügyfelekkel illetve a főnökökkel, mert pl. a postások egyik csoportja a hallottak alapján kap 5 nap szabadságot, a másik meg nem, ráadásul azt is megjátsszák főnök csere előtt, hogy beígérik a buckás postásnak, hogy majd később kap 5 nap szabit, majd megjön a másik főnöke később, akkor ő meg eltörli. Ráadásul kényszerített túlóra is van! Miért van egy ilyen féregnek ekkora befolyása még mindig? Ezt nem hiszem el!

Kedves mit tudom én milyen TAHO buckás Csaba(már jelzőt sem tudok rá mondani, mert annyira kritikán aluli ez a patkányban élősködő bélféreg): MIKOR szeretnéd abbahagyni a rágalom hadjáratot és a mocskolódást? Mikor zárod be végre a sz*rodat? Meddig kell még a mocskaid miatt embereknek szenvednie? Mikor fogod fel végre, hogy kárt okozol nem csak a postásoknak, hanem az ügyfeleknek is, mert ahol vagy, ott nem kapják meg normálisan a leveleket? Mikor fogod fel, hogy sz*r vagy postásként és sz*r vagy fórum üzemeltetőként is és ahol éppen vagy, ott okozol károkat(nem kicsit nagyokat, tegyük hozzá)? Azt a rengeteg sok kárt, amit okoztál, mikor szeretnéd megtéríteni sok embernek? ZÁRD be a fórumodat!!! Semmit sem érsz! Nem tudom, hogy ki foglalkoztat gázóra leolvasóként, de nem lenne szabad ügyfelek között lenned!

Írjunk ki arra petíciót, hogy szűnjön-e meg a TAHO bucka vagy sem és azt majd küldjük el a Facebook központjába, Dublinba! Szerintem arra is lenne jelentkező!

BBG211 2020.02.23. 00:59:24

@Bereck Vivien: A helyes cím: htt ps:/ /tiny url. co m/VsJ0KBg

Elrontottad. De jó sok mindent sikerült felrakni, nem semmi! Olvastam cifrábbat is, mindjárt megkérdezem a jelöltet.

BBG211 2020.02.23. 01:07:49

@BBG211: A fórumon mondjuk így van fenn: htt ps://tiny url.co m/ttenjws

clintie222 2020.02.29. 15:49:19

A HAHO bucka miatt korlátozzák az internet elérést Szigetszentmiklóson: htt ps://img ur.co m/R0apIEQ
(szóközöket vedd ki!)

Terjesszétek!

clintie222 2020.02.29. 15:49:55

Túl magas miatta a sávszélesség, internet előfizetéseket kapcsolnak le!

henib77 2020.04.26. 10:50:27

Tahó bucka - négyzeten a TAHÓsáág:
htt ps://img ur.co m/a/0OroPk3
(szóközöket vedd ki!)
Ahogy a képen is látszik: így működik egy valóban jó és összetartó közösségi csoport, ahol a kulturáltság is nagy erény.

...és ott hőbörög Mónus "Úr", hogy nem szeretik a közösséget, irigyek, stb. Nincs mire irigynek lenni, mivel közösség ott egyáltalán nincs, csak mindig valaminek/valakiknek a lejáratása, mocskolása.

Az egészről 2 vicc jut az eszembe:
- Anyuuu, azt mondják az iskolában, hogy mi vámpírok vagyunk.
- Ne foglalkozz vele kisfiam, inkább edd meg gyorsan a levest, különben megalvad.

- Anyuu, azt mondják az isiben, hogy mi maffiózó család vagyunk.
- Majd bemegyek és elintézem.
- De most is csináld úgy, hogy balesetnek látsszon.

Peace

Monus Csaba 2020.09.26. 13:51:09

Szia Mindenki, különösen kicsi és nagy fiúk!

Mónus Csaba vagyok és már nagyon szeretnék f@@szt szoopikázni. Ezt idáig nem sikerült a Dr. Lengyel Lajosos Kovács Gergely segítségével, hiába akartam a postásfiú f@@szát kúúúrvára lepiippaantani, g33cire de nem sikerált. Pedig már kuurtam már ráá túúlóórát, amivel a családi kapcsolatait is sikerült alaposan tacccsra húzni a g3cibe és még a szobája is ott van félbehagyva a pics@'ba, de mégsem sikerált leszoopni. Még a fórumommal is felhívattam már az emeletre, de nem hagyja, hogy a faaszát lepiipantsam a rákba. Még az elektromos bicajt is kivetettem alóla, tele baasztam ügyfél reklamációval, még a főnököket is ellene fordítottam a retkes, alapjaiban sz@rt sem érő facebook profilommal de a faaszát nem akarja még véletlenül sem a számba baaszni, hiába teszek bármit.

Ezért gondoltam, hogyha te vagy a legideálisabb jelölt, aki esetlegesen berakná a likamba vagy a számba, akkor keress meg a HAHO buckába, esetlegesen telefonon: +36 20_427_4067 vafy email címemen: monuscsaba@gmail.com email címen vagy az Éden utca 1-ben itt Miklóson.

Hozom azt a kovács Gergelyt is a Lengyel Lajosból, gruppebbe jobban folyik a g33ci is szanaszét.

Kovacs Gerike 2020.09.26. 20:17:43

@Monus Csaba:

Itt vagyoook! Cimbi!

Majd pippantunk mindjárt, csak jöjjön már el az a kuurva tél, akkor majd jó hideg lessz abban a tavalyi túlórái miatt félbehagyott tetőtérfelújításos szobában, ahol ő lakik és mi mást lenne jobb megdugni, mint egy kőkeményre befagyott pics@'t kuurva vastag jéggel, ahol is 2 legyet ütünk 1 csapásra, mert az ánuszlik sem tágul annyira és a kemény luk is szűk és a sz@@rrá fagyott test kevésbé is mocorog, tehát azzal sem kell szoopni a f@@szt. Ha még ráadásul valamelyik gipszkarton tábla onnan rázuhan a g3cibe és agyonb@@ssza, akkor pláne nem fog mozogni, tehát még az is kib@@szottul jó lesz.

A nők meg nyilván azért mehettek általunk haza jóval korábban, mert mi a férfiakra izgulunk és egy nő csak zavaró tényező és kúúrvára felb@@ssza az agyunkat, mert véletlenül rájuk állna fel a farkunk.

Tehát munkára fel és irány fiúkkal a Dr. Lengyel Lajos utca, a posta meg jó lesz kukkolási helynek.

Miklós_Róbert 2020.09.27. 14:26:02

Nekem sem elég a sok f@@szopó buuzi a HAHO buckából, azért jöttem én is ide. Azért írogatok rendszeresen a csoportba, mert szükségem van f@@szra, amit a seggeembe dugnak, mert én is egy rohadt nagy buuzi vagyok! De ez már biztos, hogy nem elég, más f@@sz is kell nekem!

Ha szeretnél szoopni vagy a seeggembe a f@@szodat bedugni, akkor keress a Szigetszentmiklóson a Horog utca 18/A-ban, vagy a HAHO buckában jelentkezz. Figyelj oda, hogy csak jó buuzi képekkel tudsz regisztrálni.

Kónya_Péter 2020.09.27. 20:14:01

Én csak helyeselni tudok, hogy buuzinak lenni a legkirályabb, pláne, hogy ha vékonka fiúcskáról van szó. Igaz engem tavaly kúúrvára nem érdekelt, hogy volt pár postás kollégája, akinél reggel fél 9-kor kiment és bejött 11 és 12 között és volt, amikor a leszámoló megérkezése előtt leszámolt és nem volt sem a jelenléti előtt számolgatva a minusz órák száma lappal elé tartva sem baaszogaatás, de hát mit tegyünk, én egy jókora f@@sszoopó buuzi vagyok a HAHO buckából és szeretem sokáig nézni a zöld ruhás postás fiúkat, ahogy kint a járásokban portyáznak és késő estig leveleket visznek még sötétedés után is, ahogy egy fullon jól nevelt buuzitól ez rendszerint elvárható. Mindezek mellett aki a buckába van beosztva és nem csatlakozik eehhez a kőkeményen buuziknak szánt fórumhoz és nem b@@szik egy fiúval sem utána, annak kúúúrvára meg kell fizetnie a túlórák mellett, mert a Mónus Csaba az admin, aki főképpen mindenáron fiúkat akar leszoopni és hátúlról megb@@szni, mert az a fő életcélja, nélküle nem tud meglenni.

A HAHO buckába meg még rendesen írogatok, mert ha panaszom van, akkor hátha mehetek valamelyik férfival rendesen b@@szni, ha meg a HAHO bucka miatt felhívják az emeletre, akkor trióba nézhetem a férfiakat és nekem az főleg kúúúrvára jó!

Az elektromos canga meg nem kell a pics@'ja alá, mert legalább megizmosodik és hátha a f@@sza is megerősödik és akkor jobban tágul a pics@'m.

Aki szeretne kőkeményen b@@szni, annak irány a HAHO bucka, rengeteg buuzi van ott!

@Kovacs Gerike:
A tetőt meg nem kell megjavítani és nem csak a kúúúrva hideg miatt, hanem azért is, mert legalább bejönnek az egerek is. Az egér f@@szát ugyan felesleges bedugni a seeggem vagy a postás seegge likába, mert az biztos nem fogja azt tágítani, de a száján keresztül a f@@szomra fel tudom húzni, mint a kotont és húzogatni és még ráadásul a metszőfogai is erősen kényeztetik a f@@szomat eléggé rendesen.
süti beállítások módosítása