Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: Miért nincs a Képviselőtestületi ülésnek élő egyenes és online közvetítése?

2017. december 14. - Buckai Szövetség Egyesület

 „Tisztelt” Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

és

„Tisztelt” Polgármester Úr!

 

Bár számtalanszor megkérdeztük és soha nem kaptunk rá érdemi választ ismét megkérdezzük, hátha mostmár valami érdemlegeset is kapunk az eddigi csúsztatások és mellébeszélések helyett!

 

Önök azt állítják, hogy Önök becsületesek! Azt állítják a fellelhető Szigetszentmiklósi, Buckai állapotok ellenére, hogy itt minden rendben van és rendben megy! Mi azt állítjuk, hogy Önök mindent csak tönkre tesznek, a város jól láthatóan pusztul Önöknek köszönhetően! Mi azt állítjuk, hogy Önök még soha nem mondtak igazat nekünk és nincs olyan szó, amit valaha kimondtak és ne tudtuk volna cáfolni, de azonnal.

Ha Önök valóban becsületesek, mint ahogy állítják, akkor az élő online képviselőtestületi ülésnek, mely azonnal kommentelhető és más városokban is működik miért állnak ellent? Miért akkor van a képviselőtestületi ülés, amikor mindenki dolgozik, hogy senki se tudja Önök mikor, mit és miként tesznek a város pusztulásáért és a város ellen?

 

Miért csak megvágott és rózsaszín ködös tudósítások vannak a testületi ülésekről? Miért érzi azt a képviselőtestületi ülésen résztvevő ember azokat olvasva és azokat nézve, hogy a testületi ülésen történtekhez annak nincsen semmi köze?

 

Tisztelt Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

 

Ha Önök annyira becsületesek, akkor mikor lesz online követhető a testületi ülés? Mikor kérdezhetik meg Önöktől, hogy egy minden esőzésnél víz alatt lévő város a maga Határ úti fekália árával, a Bukca-tó ki nem takarításával, a Bucka csatorna elszámolási zűrével és közérdekű adatok megtagadásával a fejlődés fogalmát kimeríti-e?

 

Megtisztelő válaszukat és tájékoztatásukat mihamarabb várjuk!

 

Szigetszentmiklós, 2017. December 14

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6313499737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása