Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Újraindul a buckaiszovetseg.blog.hu!

2019. október 29. - Buckai Szövetség Egyesület

Újra indítja szolgáltatását a buckaiszovetseg.blog.hu, amely hagyományőrző módon Buckai szempontból igyekszik rögzíteni a Bucka, Szigetszentmiklós, Csepel sziget híreit, eseményeit, történéseit!

 

Az elmúlt években a közlekedési katasztrófáról, a TAO roncsról, a Buckai városrész hagyományairól, a csapadékvíz elvezetésről, a Bucka-tó ki nem takarításáról, a Bucka csatorna állásáról elszámolási tisztánlátásának hiányáról és számtalan egyéb kérdésről beszámoló oldal tovább folytatja a szolgáltatását és változatlan formában! A Szövetség céljainak megfelelően egyszerre nyújt javaslatot fejlesztésekre, lát meg olyan dolgokat, amit más nem és mutatja meg milyen esetben és milyen következményekkel állunk szemben!

 

A buckaiszovetseg.blog.hu és a Buckai Szövetség Egyesület így szívesen áll az Önök rendelkezésére és arra is törekszik, hogy a lakosság hangja, ereje és valódi közvetítője legyen a mindenkori döntéshozatal fele.

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8215271392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása