Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Félmunka: Felújított buszmegállók váró nélkül! Most új buszmegállókban ázhatunk!

2017. szeptember 24. - Buckai Szövetség Egyesület

Felújították a buszmegállókat Szigetszentmiklós Alsóbuckába a Bucka buszok vonalán – tapasztalta sokak mellett a Buckai Szövetség Egyesület. A megállóknak azonban nincsen várójuk, így a kedves utasok ki vannak téve az időjárás összes szeszéjének!

 

Tényleg örömteli esemény, ha végre valami és szépen elkészül ez természetesen kétségtelen! Ugyanakkor Buckaiként az az álláspont talán nem túlzó, ha bárki úgy várná el, hogy az használható. Buckaiként úgy látjuk, hogy egy buszmegálló akkor használható, ha van valamilyen buszváró, ahova az eső elől ellehet menekülni. Ez olybá tűnik mindeddig nem sikerült!

 

Persze buszváró alatt mi tényleg és használható buszvárót értünk és nem intelligens buszmegállónak nevezett szép de használhatatlan mégis több millió forintért eljövő közdíszeket! A közdíszek ugyanis már így is éktelenkednek a magát közlekedési szakértőnek csúfoló, de a közlekedéshez nem értő izének köszönhetően, de azok mint tudjuk sem esőtől, sem széltől, sem semmitől nem védenek meg!

 

Olyan jó lenne, ha Szigetszentmiklóson végre valami már sikerülne és nem lenne félbe hagyva, hanem tényleg működne!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr412893138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása