Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Több millió ember pénze van hatalmas veszélyben miután nyitott bankkártyákat biztosítanak a bankok ügyfeleiknek!

2019. augusztus 07. - Buckai Szövetség Egyesület

Megdöbbentő tényre jött rá a Buckai Szövetség Egyesület egy bankkártya visszaéléssel és illetéktelen felhasználással kapcsolatban! Ez a tény bárki bankkártyáját képes kinyitni ráadásul pinkód nélkül.

A Buckai Szövetség Egyesület 2019 július 29-én szembesült azzal, hogy a bankkártyák hátulján szerepel egy három jegyű kód az aláírás mellett! Ennek CW kód a neve! A CW kód internetes felületen történő beírása és a bankkártya elejének esetleges lefényképezése pinkód nélkül nyitottá teszi bárki bankszámláját! S olybá tűnik, hogy velünk is ez történt, olybá tűnik így történt a visszaélés!

Kérdésünkre az érintett bank elmondta, hogy minden banknál és mindenkinél így van kiállítva a bankkártya! Azaz úgy, hogy egy hatalmas biztonsági rés szerepel rajta! Számunkra ez megdöbbentő és emiatt felkeressük az MNB-t! Ezentúl, pedig mindenkit arra kérünk, hogy bankkártyájáról írja ki a CW kódot biztonságos helyre és a bankkártyáról valamivel ezt a számot húzza le! Ebben akár egy alkoholos filc is segíthet!

Ne hagyjuk nyitva a bankszámlánkat! Ne engedjünk meg ilyen biztonsági réseket! S ne türjük el, hogy bárki illetéktelenül vonogassa azt, ami minket illet!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

(A képen szereplő bankkártya lejárt, mögötte számla tartalom már nincsen! Nem is erről a bankról szól az eredeti történet, s a kép is illusztrációképpen került fel).

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2614999384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása