Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület Csepeli szervezetének vezetője, Pákozdi József lett Csepel egyik alpolgármestere

2019. november 06. - Buckai Szövetség Egyesület

Pákozdi Józsefet választotta a kiegyensúlyozott Csepeli képviselőtestület Csepel 3 polgármestere közül az egyiknek a Csepeli Önkormányzat mai alakuló ülésén.

 

Pákozdi József kifejtette olyan szolgálatot vállal az elkövetkezendő 5 évbe, ahol a Csepeli lakosság érdekei érvényesülnek párt ideológiák és párt érdekek helyett! Személyével esély nyílik arra, hogy a kerület perem vidékei ne legyenek a kerület mostoha gyermekei, s a kerület jó kapcsolatokat ápoljon sok más mellett a szomszéd településekkel!

 

A megmosolyogtató javaslatokkal is tarkított ülésen egyébként a teljes képviselőtestület esküjét letette, miközben az ellenzék egy módosító indítványával csak a protokolláris szerepkörét hagyta volna meg a polgármesternek minden mást elvéve!

 

Érdekes feladat hárul egyébként ezentúl a Csepeli képviselőtestületre miután bár a polgármester a FIDESZ-es Borbély Lénárd maradt, de testületében egyenlő létszámot képez a kormánypárt és az ellenzék is. Így pedig kompromisszumok kellenek , ahhoz hogy bármit is tudjanak kezelni, koordinálni és vezetni!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8415293514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása