Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szent Imre tér: Megkezdődtek az üzletsor építések, de vajon eljön a BKK Pont, amit anno ígértek?

2017. augusztus 14. - Buckai Szövetség Egyesület

Megkezdődtek a munkálatok Csepel Szent Imre téren a korábban ígért üzletsorok építése ügyében – állapította meg a Buckai Szövetség Egyesület. Korábban azonban heves levelezéseket folytatott abban a kérdésben, hogy a korábbi BKK bérletjegypénztárak hova tűntek, miért nincsenek és mi lesz helyette a használhatatlan, sokszor pénzt elnyelő és vissza nem adó automaták kivételével? A válasz ekkor mindig az volt, hogy ahogy a Csepeli Önkormányzat megkezdi az üzletsor építéseket a BKK Pont Csepelre is eljöhet.

Felmerülhet persze a kérdés, hogy miért érdekel mindez egy olyan egyesületet, amely nem Csepeli, hanem Szigetszentmiklósi és Buckai. Csakhogy a Szigetszentmiklósiak és Buckaiak, melyeknek érdekeit a Buckai Szövetség Egyesület védi részben ezen a részen, tehát Csepelen, részben, pedig a Ráckevei HÉV vonalán, tehát a Közvágóhíd érintésével közlekednek! Számukra és Számunkra sem mindegy, hogy lesz-e a környéken jegy és bérlet vásárlására alkalmas hely avagy sem!

Az automaták tapasztalataink szerint annyira megbízhatatlanok, hogy sem mi nem helyezünk bele egy jegy áránál nagyobb összeget, például nem helyezünk bele egy tízezrest, sem másnak nem ajánljuk ugyanezt, hiszen ha megint elromlott az automata, akkor bárki futhat a pénze után anélkül, hogy jegye és bérlete volna!

Hamarosan írunk a BKK-nak, hogy a pavilonsor elhozatalával a BKK Pont elérkezésének időpontját látja-e és, ha igen, akkor mikor jön el?

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6312748938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása