Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

HAHO Postás! Hun a levél?

2017. június 01. - Buckai Szövetség Egyesület

Tovább gyűrűzik a botrány az országos méretű nem kézbesítő postások ügyében tudta meg a Buckai Szövetség Egyesület! Az újabb eset Szigetszentmiklóson a Csépi utat és az Éden utcát is magába foglaló körzetben történt meg!

 

A lakó elmesélte, hogy előbb jelentős NAV-os értesítőt nem kapott meg, arról hogy lakásán X időpontban ellenőrzés miatt tartózkodjon otthon, majd édesanyja bankkártyájának kézbesítése okozott hatalmas gondot! Előbbi eset úgy oldódott meg, hogy a lakó egészen véletlenül a NAV értesítésekor otthon tartózkodott anélkül, hogy tudta volna, hogy mindenképpen ott kell lennie. Utóbbi eset pedig úgy, hogy végül a bankba visszaérkezett bankkártyáért a pénzintézetbe személyesen ment be a kártyatulajdonos.

 

Bár szerencsére a lakó tudta, hogy a NAV-osok dolgukat végzik és éppen ezért nem volt ellenséges, az ellenőrök sem voltak vele mégis rendkívül felháborodott, hogy azért tudnia kellett volna, hogy egy ilyen látogatásra készülnie kell!

 

Az ügy jelen pillanatban ott tart, hogy az érintett mind a NAV-tól, mind a pénzintézettől bekéri a ragszámokat és igyekszik utána járni annak vajon ezek a levelek, illetve az értesítők, hogy keresnie kellene a postaládájáig miért nem jutottak el!

 

Nem mellesleg ez az a körzet melyben korábban mi, a Buckai Szövetség Egyesület is érintettek voltunk és a rengeteg eltűnt levél az elmúlt évek során rengeteg problémát okozott melyet csak úgy tudtunk megoldani, hogy levelezésünket átettük Szigetszentmiklósról Csepelre.

 

Szigetszentmiklóson minden 10 levelünkből 9 eltűnt vagy elveszett! Csepelen 100 levélből megkapunk 99-et. Nagyon nem mindegy!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1012558365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása