Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Teljesült egy ígéret és ezt Buckai tette meg! Neki hálás köszönet!

2017. február 19. - Buckai Szövetség Egyesület

Lassan egy éve követheti bárki, aki a környéken él a Gyártelepi zebra ügyét. Azt az ügyet, amelyről már évek óta beszélnek, de amelyben a cselekvés szándékához egy nagyon sajnálatos baleset kellett és sajnos.

Az elmúlt egy évben a zebráért volt is számtalan demonstráció és bár mindenki arra számított, hogy már 2016-ban ott lesz, talán és tavasszal jön csak el.

Ugyanakkor a zebráért kiálló élharcosok között ott van az a személy és az a család is, akit hatalmas sokk ért a tavalyi baleset közvetlen érintettjeként. Az a család, ahol egy akkor 15 éves kislányt elütöttek, kómában volt és az anya hatalmas szeretette, a gyermek hatalmas gyógyulni akarása és ereje egyre javuló állapotot hoz és hozott el. Ennek ellenére az anyának arra is volt ereje, hogy kiálljon és harcoljon azért, hogy mást hasonló sokk ne érjen! Hatalmas tisztelet érte!

Sajnos azonban miközben egy ilyen baleset hatalmas tragédia és az ember nem várja el másoktól, hogy segítsen bizony a tűzön – vízen kiállás hatalmas energiákat, anyagi eszközöket emészt fel. Az ember ezt nem említi meg, de bármely segítség jól jön egy ilyen nehéz helyzetben! Szomorú amikor ígérnek és akkor valamennyire számítanak rá, majd nem jön el és így illúzió keltéstől csalódottan hoppon marad!

Most azonban és Hála Istennek a Buckai Víz és Csatorna károsultak élharcosa, Hajnal Erzsébet megígért egy guruló járó keretet Vittinek és el is hozta! Ez tehát már nemcsak ígéret, hanem valódi segítség volt! Hatalmas tisztelet, köszönet neki ezért és azoknak is, akik segítettek neki ebben! És hatalmas tisztelet és köszönet azoknak is, akik segítenek a családnak a jövőben és tényleg!

Reméljük Vitti egyre erősebb lesz és egyre jobban lesz, amiben pedig tudunk (de nem ígérünk üresen) abban mi is segítünk, mert hisszük azt, hogy így helyes!

Mégegyszer köszönet Hajnal Erzsébetnek!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3512272313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása