Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

CSAK 5 PERC - A VOLÁNBUSZ szerint az Önkormányzaton múllik, hogy hétvégén a Bucka busz csatlakozhat avagy sem!

2019. november 17. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület válaszlevelet kapott a Volánbusz Zrt-től, s azon belül a Forgalmi Igazgató Kameniczky Ákos Úrtól! A levél szerint a Szigetszentmiklósi Önkormányzat a Bucka buszok megrendelője, így ha ő kéri, akkor rendezhető az a kérdés, hogy a Bucka busz és a Csepel – Tököli busz hétvégén csatlakozzon!

Mint ismeretes az Egyesület felfigyelt arra, hogy miközben a Bucka busz minden óra 15 perckor indul Szigetszentmiklós városházáról hétvégén a Bucka felé, addig a Csepel – Tököli busz minden óra 20 perckor érkezik ide! Csak a sofőrök jóindulatán múlt eddig, hogy képesek-e arra, hogy öt perccel később indulva várakoznak a csatlakozókra! Ezt szerettük volna megelőzni és a csatlakozásra oda figyelést kérni, illetve a Bucka buszok óra 20-kor történő menetrendszerinti indulását kérni hétvégén!

A Volánbusz Zrt sima ügyfélszolgálata két levél keretében is azt a választ adta, hogy ezzel a kérdéssel nem foglalkozhat, mivel nagy a forgalom a környéken! Azonban fellett hívva a figyelmük arra, hogy a forgalom valóban nagy, de nem hétvégén, tehát nem az érintett időszakban! Nem tűnt úgy, hogy megértették volna!

Ezért lett az a választás, hogy az Egyesület régi jó kapcsolatához fordult, a Forgalmi igazgató Úrhoz!

 

A válasz egyben azt is jelenti, hogy a Volánbusz nyitott a Bucka buszokat hétvégén 5 perccel később indítani, de minden csak és kizárólag az Önkormányzaton, immáron az új Önkormányzaton múlik!

 

A Buckai Szövetség Egyesület arra kéri a Szigetszentmiklósi Önkormányzatot, hogy a 2019 November 28-ai Közmeghallgatásra hívja meg a Volánbuszt és hívja meg Kameniczky Ákost! Ha ez sikerül és a kérdés megbeszélésre kerül, a menetrend változást érhet el sok ember örömére, amihez pénz se kell!

 

Csizek Csaba

a Buckai Szövetség Egyesület

elnöke

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7415309472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása