Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Bucka: Most kell eldönteni ki és mit akar!

2017. február 11. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület részéről elképedve álltunk bizonyos események előtt, amelyek ma történtek meg! Ugyanis izzottak a vonalak! S nem csak nálunk, hanem máshol is!

 

De ezek az izzások nem fejlesztési szándékok voltak, hanem azok, hogy egyes lakótársaink és közösségek hogyan üldözzenek egy valós vagy álszemélyt! Arról, hogy pellengérezzék ki és hogyan alázzák meg, miközben ugyanezek az emberek, akik a Buckában csak panaszkodnak, de érte egy fűszálat arrébb nem tettek minket is másokat is becsmérelve a szájukra vettek!

 

A Buckában ma mindez úgy történt meg, mintha ez lenne az egész területen az egyetlen és legnagyobb probléma! Mintha nem lennének járdátlan utak, mintha nem kellene nyomorogni a Bucka buszon, mintha a Bucka-tó ki lenne takarítva, mintha nem lenne a Bucka a zsák utcák fővárosa, mintha nem úsztunk volna éppen pár napja még víz alatt, s mintha az egész terület nem lenne súlyosan elhanyagolva! Vagy ez nem valós probléma? Emögött miért nem izzanak a vonalak? Azért, hogy jobb, élhetőbb, szebb legyen? Miért nem?

 

Amikor valami kiharcolása mellett kellene felvonulni és hevesen küzdeni, akkor miért kerülik a konfliktusokat és miért támadnak olyanokat akár alappal, akár alap nélkül, aki védtelen? Mert kerülik a konfliktusokat? A védtelenekkel szemben miért nem?

 

Ha megállítunk ma egy Buckait nem tudja, hogy a villanyt, a gázt, a vizet, az első , a második Bucka buszt kiknek köszönheti meg! Fogalma nincs arról, hogy lett zebra a Határ úton, s hogy lett a Csépi út leaszfaltozva!

 

Hobbit űztek abból azok, akik soha és semmit jót sem tettek a területen, hogyan fékezzenek, hogyan alázzanak meg olyan embereket, akik hoztak valamit az 1970-es, az 1980-as, az 1990-es, a 2000-es években vagy napjainkban! Hobbit űztek abból, hogy elérjék adják fel és vonuljanak vissza!

 

De utána elmentek azokon és használták azokat, amiket azok harcoltak ki, akiket megaláztak! Mert természetes, hogy van! Hát semmi sem természetes! Utána panaszkodtak, hogy ez sincs, az sincs, de nem tettek érte semmit csak gyengébbeket aláztak meg! Mert építeni nem, de másokat, lakótársaikat alázni volt idejük!

 

Amíg csak erre lesz idő Kedves Hölgyeim és Uraim a Buckában mindent lehet elfelejteni! Nem kell sírni! Nem lesz és kész! Majd akkor lesz, ha az építés lesz fontos és nem mások üldözése, megalázása alappal vagy alaptalanul!

 

Mi a Buckai Szövetség Egyesület részéről persze sosem adjuk fel a harcot a terület, a település és az itt élők felemelkedése érdekében, még akkor sem ha kígyót, békát hordanak rólunk össze! De ma! Ma szégyeljük magunkat, hogy Buckaiak vagyunk és ilyen megtörténhetett! Gyalázatosnak tartjuk a mai eseményeket, mely egy politizáló postás oldalán indult el, amit nem is tehetne meg! Mert mint megtudtuk postásnak politizálni elvileg nem lehet!

 

Csizek Csaba

 Buckai Szövetség Egyesület

 elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1112248984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása