Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Az Amerikai Nagykövetséghez fordulva - Segítségkérés facebook-os álprofillal kapcsolatban

2017. február 08. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Amerikai Nagykövetség!

Először is elnézést kérek, hogy ügyemmel zavarom Önöket, de szeretném kérni a segítségüket!

2016 nyarán egy nem az általam vezetett egyesület hibájából eredő esemény hatására (konkrétan nem kézbesített a postás) felfüggesztették a társadalmi szervezet adószámát. Mindezt egy képpel nem, de egy ismerőssel rendelkező meglátásom szerinti facebook álprofil arra használta fel, hogy engem könyvelési szakmámban, szakmai mivoltomban, jó hírnevemben minden alapot mellőzően agyon alázzon! A szakmám könyvelőként, pedig egy bizalmi szakma így ez semmiképpen sem tűrhető el. A Csepeli rendőrség miután feljelentést tettem megpróbálta kinyomozni az álprofil, a mellékelt Tóth István személyazonosságát, de fennakadt azon a szűrőn állítólag, hogy a facebook amerikai tulajdonú. Állítólag (ezt a bíróság mondta) az Amerikai Egyesült Államok és Magyarország között nincs ilyen adat kiadására mód és lehetőség! Csak és kizárólag vagyon elleni bűncselekmény, élet elleni bűncselekmény vagy terrorizmus esetén van erre lehetőség! Ugyanakkor ez egy rémes üzenet lenne! Azt jelentené, hogy a facebook-on bárki létrehozhat kedvére egy álprofilt és kedvére bárkit, bármikor, bármilyen témában úgy gyaláz és aláz meg, ahogy az neki tetszik! Sem én, sem egyesületem ebbe nem tud belenyugodni, mert ez nem szabadna, hogy így legyen! Kérem ezért segítségüket azzal kapcsolatban, hogy hova tudok fordulni. Hogyan, milyen formában derülhet ki, hogy az álprofil, egyben a gyalázkodó pontosan kit takar!

Köszönöm a segítségüket!

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület
elnök
06-70-70-15-911

Az ügy konkrét leírása amely miatt ez fontos lenne:

http://buckaiszovetseg.blog.hu/2017/02/08/egy_alprofil_ugy_tortenete_es_szornyu_tanulsaga_avagy_a_toth_istvan_nadzsi_per



A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5912239028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása