Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Előre figyelmeztetés ellenére járhatatlanok a járdák és az utak!

2017. február 01. - Buckai Szövetség Egyesület

Előre figyelmeztetés ellenére járhatatlanok a járdák és az utak Szigetszentmiklóson tudta meg lakossági bejelentések után a Buckai Szövetség Egyesület. A piros riasztás mellett a viszonyokat látva sokan inkább az otthon maradás mellett döntöttek!

 

Beszámolók szerint az óvodák ma üresebbek voltak, mert nem vitték sokan az óvodába a gyermekeket és akik csak tudtak a rendkívüli viszonyok miatt rendkívüli szabadságot hirdettek!

 

Lakótársaink arra panaszkodtak, hogy a Csépi út – Gyári út – Bajcsy Zsilinszky út körforgalomnál simán a járdáról az útra csúsztak és nem volt megkapaszkodási lehetőség semmiben sem!

 

Más lakótársaink arra panaszkodtak, hogy csak a Kőparknál láttak síkosság mentesítő személyeket!

 

A városban egyébként évente elég komoly összegeket költenek sikosságmentesítésre, köztük olyan években is, amikor a  tél enyhesége miatt nem is volt szükség erre! Vajon idén már elfogyott, amikor kellene? Járdásra és útra se jut?

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 

(fotó: Szigetszentmiklósi vagyok)

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7612174300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása