Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Mint kiderült kettő darab BHÉV oldal van! Az egyik a HÉV kedvelőié, ami másik a HÉV-et üzemeltető társaságé!

2016. december 26. - Buckai Szövetség Egyesület

A tegnapi nap során Karácsony alkalmából találtunk egy oldalt, amely minden bizonnyal a BHÉV oldala és szeretettel ajánlottuk Önöknek. Aztán kaptunk egy megkeresést, amely szerint a BHÉV-nek két oldala van. Az egyik a HÉV kedvelőké, a másik a BHÉV Zrt-é.

 

A megkereső szerint a BHÉV domain nevet a cég létrejötte előtt már HÉV kedvelők használták és lefoglalták. Őket főként a HÉV-ek képe, története, retro és jövő eseményei érdeklik. Míg a céget, amely köztes még a BKK és a MÁV között és majd csak később integrálódik a MÁV-ba az üzemeltetés, a mindennapok, a fenntartás és karbantartás, valamint a fejlesztési lehetőségek érdeklik. A BHÉV Zrt oldalán így többek között HÉV-es vállalati Hírek, illetve menetrendek is olvashatók.

 

Így tehát:

BHÉV kedvelők oldala: www.bhev.hu

BHÉV Zrt, mint üzemeltető oldala: http://www.bhevzrt.hu/hu

utóbbi facebook elérhetősége: https://www.facebook.com/BH%C3%89V-Zrt-277055862689924/?fref=ts

 

Kellemes Karácsonyt!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3612073743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása