Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ismét sláger téma lett egy hat éves küzdelmünk, mely szerint legyen Posta a Buckába!

2016. december 14. - Buckai Szövetség Egyesület

Ismét sláger téma lett egy 6 éves küzdelmünk a Buckában, amely nem más, mint a Buckai Posta kérdése!

Bár az egyesek által újra felvetett kérdésnél most sokan más kérdéseket sokkal égetőbbnek tartanak sokszor merül fel a kérdés, hogy miért kell egy Buckainak 3 – 5 km-t gyalogolni, tömegnyomorral telített buszon buszoznia, hogy egy túlterhelt és emiatt intézkedéseiben többnyire nem kedves Postát, központi postát elérhessen! Továbbá, hogy a Buckában ilyen miért nem lehet!

2010-ben mi területarányosan felvetettük ezt a kérdést és több hivatalhoz, minisztériumhoz és magához a Magyar Postához is fordultunk! Ők azt válaszolták, hogy először is az ilyen irányú igényt jelezni kell! Legjobb eszköz erre az, ha ezt az Önkormányzat teszi meg! (Nem mintha a mi Önkormányzatunkat a lakosok problémája érdekelné) Másrészről ennek megfelelő épület kell, amely megfelel bizonyos előírásoknak és körülményeknek! Harmadrészről, pedig támogatás kell, hogy megvalósulhasson ez a projekt!

Ergó nem lehetetlen, de nagyon nehéz!

Mi a Postát a továbbiakban két szálra tettük! Egyrészt továbbiakban is kértük Önállóan is, hiszen Szigetszentmiklós összesen 3 postája furcsán oszlik el, másrészt hozzá kapcsoltuk a Csépi úti buszfordulóhoz és a nagybusz végleges elhozatalához, ahol ha megvalósulna a buszforduló, akkor maradna a Posta épületének is hely!

Bízunk benne, hogy előre lép ez a kérdés, lehetőleg a Csépi úti nagybuszfordulóval együtt! Az ugyanis megszüntetné a tömegnyomort és legalább ott a közlekedési viszonyokat, amely az egyik legkardinálisabb Buckai kérdés valamelyest segíti és fejleszti!

Bízunk benne, hogy a szeretet szelleme és pozitív üzenete, amely a közelgő ünneppel jön erre is rákészteti döntéshozóinkat, képviselőinket!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1212048463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása