Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós két arca: A vezetők közpénzből milliós partit rendeztek, a lakók, a cégek meghitt és szerény ünneplésre készülnek

2016. december 12. - Buckai Szövetség Egyesület

Napról napra egyre közelebb érünk ahhoz az eseményhez, amely az évben az egyik legmeghittebb és legátszellemültebb. Sok készülődés, sok bosszankodás és sok minden más is előzi meg, hogy tényleg az idei is szuper, sőt minden eddiginél csodásabb legyen!

-         Soha többé nem csinálok karácsony partit! - halljuk egy kedves hölgytől, aki a házát már több hete szépítgeti a nagy ünnepre. A fél házat már csillogóvá tette és feldíszitette.

Mind az ide mászkálás, mind az oda mászkálás és a rengeteg munka, készülődés persze lehet kemény, de amikor minden munka után öröm, boldogság és köszönöm ül a szemekbe azon az estén, akkor az ember azért mégis úgy érzi: Megérte!

Persze vannak, akik másként készülnek! Cégek, akik ilyenkor meghívják valahova alkalmazottaikat egy-egy vacsorára, vagy a cégen rendeznek egy kisebb, szerényebb, de jó közérzetet biztosító karácsonyi partit és vannak azok, akik mindig elmondják, hogy nincsen pénz és közben egy partira közpénzből milliós terülj-terülj asztalkát rendeznek! Persze nagy az öröm, mert nekik minden ingyenes és még lehet haza is vinni, de hogy ez azoknak, akik adót fizetnek mekkora öröm ott komoly a kérdés, hiszen mégiscsak ők nyögik!

Részünkről a szerényebb meghittebb karácsonyi partiknak vagyunk hívei melyeket őszinteség leng körbe, s nem az urizálókat, melyeket a gőg, a nagyképűség, a teljesítmény nélküliség és a tékozlás lep el.

Mindenkinek legyen meghitt az ünnepe!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8812042181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása