Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

December 11-el módosított volna Bucka busz menetrendet a Volánbusz egy ötödik kis busz elhozatalával - A Szigetszentmiklósi Önkormányzat visszadobta!

2016. december 09. - Buckai Szövetség Egyesület

Hiába a tömegnyomor a Bucka buszokon! Hiába az Áprilisi közmeghallgatás ötödik kis Bucka buszos ígérete Fónagy államtitkár Úr előtt a Szigetszentmiklósi Önkormányzat visszadobta az ötödik kis buszt elősegítő Volán menetrendet tudtuk meg egy neve elhallgatását kérő informátorunktól!

 

Miközben a lakosok mélységesen felvannak háborodva a többek között nagy busz elvétele miatt kialakult Bucka buszos állapotoktól és tömegnyomoroktól aközben a közmeghallgatáson elhangzó ígéretek be nem tartásának ez a lakosok tömegei által várt és segítségül szolgáló intézkedés is, mint kiderült az önkormányzat miatt elmaradt! Rá kell jönnünk arra, hogy a közmeghallgatást akár hiába fémjelzi egy államtitkár is, míg ez a tény sem képes megváltoztatni azt a gyakorlatot, hogy a közmeghallgatásnak nincs foganatja, következménye, az önkormányzathoz forduló lakosoknak tisztelete, ahogy a lakók problémái sincsenek komolyan véve!

 

A mai Bucka buszos közlekedés során eközben sikerült beférközni egymás vesélyébe és a busszal közlekedő diákoknak, gyermekeknek, időseknek is a kiábrándultság jut az állapotok miatt az eszébe! Ennek az állapotnak a fenntartását mi, mint érdekvédelmi szervezet nem fogjuk hagyni így a Bucka buszok menetrend sűrűsödéséért, a járműpark kibőléséért is tovább fogunk és még hevesebben küzdeni!

 

 Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3512034471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása