Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Helyesírás ellenőrzés 700 ezerért 3 súlyos helyesírási hibával (melyet máig nem sikerült kijavítani!)

2016. november 05. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület barátaival együtt az elmúlt napokban a Kudarc téren járt, amely nemcsak egy nemzeti kudarcnak, Trianonnak állít emléket, de Szigetszentmiklós életében Kudarc a tér kialakítása is.

Először a tér még megvalósulásakor hívta fel a figyelmet, amikor is talapzatának gránit köveit Argentinából akarta hozatni a Szigetszentmiklósi döntéshozatal. Hogy onnan jött-e azt nem tudjuk, de azt igen, hogy sírköves szakemberek szerint harmadosztályú!

Másodjára, akkor a nemzeti lobogót sikerült fordítva felhúzni és nem értették, amikor felhívtuk a figyelmet hogy nem igazán a lobogó trikolorja szerinti országban vagyunk! Legalábbis abban a színsorrendben biztosan nem!

A harmadik, akkor volt amikor a talapzat feliratát megnéztük! Az 10 soros! Soronként 70.000 Ft-ért helyesírás ellenőrizték, tehát az összes sort és összesen 700.000 Ft-ért. Mégis 3 súlyos helyesírási hibát tartalmaz, melyből a legdurvábbat megmutatjuk most Önöknek is! Ja! És a kép 1 hete készült!

Végezetül és nem utolsó sorban a talapzat azt írja, hogy a régi Magyarország különböző tájairól származó földek ott vannak a talapzat és a tölgyfa alatt! Nos a tölgyfa igazán tölgyfácska volt! De ki kellene plakátolni a képét város szerte ugyanis eltűnt!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7311932899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása