Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ma került megrendezésre a III. Rózsaszín szalagos séta a mellrák ellen!

2016. október 22. - Buckai Szövetség Egyesület

Ma került megrendezésre a harmadik Rózsaszín szalagos séta a mellrák ellen. A szervezők a betegség veszélyeire és megelőzhetőségére hívták fel a figyelmet.

Mia mamma bejáratától induló program keretében sok idős, fiatal és középkorú hölgy, valamint a párjukért, a női nemért aggódó férfi vett részt. A rendezvény során séta kezdődött rózsaszín szalagokkal, lufikkal a kőparktól a Bajcsy Zsilinszky út mentén egészen a Trianoni emlékműig, ahol az immáron hagyományosnak mondható magasba ugró csoportos kép is elkészült. Ezt követően a Katolikus nagy templom és a Posta előtt a körforgalomnál visszafordulás történt, hogy a Penny előtt elhaladva és a Batthyány Kázmér Gimnázium mellett is a Szent Miklós úti lakótelepen keresztül érkezzünk a Kőparkhoz vissza. Itt a rózsaszín lufik égbe eresztése történt, majd egy meditációs és kiszűrést segítő gyakorlat.

Köszönjük az Európai Nők Szervezetének

és Rákosi Katalin főszervezőnek!

 

Itt jegyeznénk meg, hogy a mellrák elleni küzdelem keretében kiemelt küzdelemnek minősül, hogy a mamográfiai vizsgálatot Szigetszentmiklós Gyártelepre vissza lehessen hozatni és bármely itt élő hölgy számára könnyen elérhetővé kell tetetni, hogy akár az utazás mennyisége se legyen elrettentő egy megelőző, tényfeltáró vizsgálat elvégzésére! Továbbá fontosnak tartjuk azt is, hogy amilyen nagy veszélyt jelent a mellrák a nőkre nézve, ugyanolyan nagy veszélyt jelent a prosztatarák a férfiakra nézve, ezért arra kérjük férfi társainkat is, hogy bizonyos kor felett ennek szűrővizsgálatát semmiképpen se mulasszák el!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5311829803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása