Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

FRISS HÍR: Szigetszentmiklós nemcsak anyagilag támogatta Szigethalmot a Gyártelepi zebra megvalósítását

2016. október 17. - Buckai Szövetség Egyesület

Neve elhallgatását kérő meg nem erősített forrással beszélt ma a Buckai Szövetség Egyesület! Ezen forrás szerint Szigetszentmiklós város Önkormányzata nemcsak anyagilag támogatta a Gyártelepi zebra megvalósítását, hanem két tagot delegált az elbíráló bizottságba, hogy ezzel is segítse a folyamatokat!

 

Ha ez igaz, akkor az meglepő lenne mindannyiunk számára! A tekintetben mindenképpen, hogy ezt miért nem kommunikálták le, hiszen több és pozitív üzenete lenne. Egyrészről az, hogy végre képes összefogni a két egymás melletti település fontos ügyekben, amely eddig nem volt jellemző és Szigetszentmiklós miatt nem! A másik pedig, hogy annyi negatív Szigetszentmiklósi dolog (Bucka csatorna ahogy megvalósult, Bucka-tó nem lett rekultiválva, Fekália áradat van a városba, s lassan a csatorna rendszer városi szinten összeomlik, a Buckai Vízkárosultak cserben hagyása) után és közben ez tényleg pozitív lenne! Végre egyszer oda álltak egy pozitív kezdeményezés mellé és megértették az emberek és a lakosság kérését és üzenetét!

 

A zebra kiharcolásáért küzdőket megfogjuk kérdezni minderről a hír megerősítéséért vagy megcáfolásáért! Ha megerősítik végre először lehetünk egy kicsit büszkék a városunkra, amely az elmúlt nyolc évet jellemezte!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4711816775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása