Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

ISMÉT MEGALÁZTÁK A BUCKAI VÍZESEKET! - A sokadik üres ígéret!

2016. szeptember 21. - Buckai Szövetség Egyesület

Ismét megalázták a Buckai vizeseket az elmúlt napokban amikor is egyik szintén nem tehetős és betegségekkel is terhelt tagját hamis ígéretekkel halmozták el.

 

A lakó a sokadik árajánlatot kapta arra vonatkozóan milyen horribilis áron kellene csatlakozni, amely természetesen kifizetethetetlen számára, így az ajánlatot nem tudta elfogadni, melyet több pontos indokolt is.

 

A Bucka Csatorna Víziközmű társulat ügyfélszolgálatán, a lakosság ellenes tevékenysége miatt már pálcika díjas Gabika azt mondta neki:

-         Semmi baj! Menjen haza! Olyan ajánlatot fog kapni, amelynek nagyon  örülni fog!

 

Várta és várta ezt a remek ajánlatot, melyről tegnap kiderült, hogy nem is létezik!

 

Hát mit is lehetne mondani?

Köszönjük?

 

Őszintén csodálkozunk azon, hogy a Buckai vizesek ennyi megaláztatást még elbírnak viselni és még nem borítottak asztalt és még őket közbotrány okozás miatt, mint más agyon alázott szereplőket, akik joggal háborodtak fel a Hivatalból még nem tiltották ki!

 

LESZ VÁLASZ ERRE AZ ARCÁTLANSÁGRA!

NAGYON LESZ!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6711734555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása