Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Google-t is felhasználva: Rendezvényszervező irodával rendelkező bérszámfejtő támadt egy könyvelőre és trehányozta le!

2016. július 26. - Buckai Szövetség Egyesület

Önök talán már olvashatták Tóth István fantomról szóló cikkünket! S talán tudhatnak arról is, hogy egy hölgy pedig Nagy János (Nadzsi és Kexy) oldalán erre a cikkre reagálva letrehányozta a Buckai Szövetség Egyesület elnökét és könyvelői mivoltának a fantom által történő megkérdőjelezését megerősítette!

De ki lehet a hölgy? A hölgy nem szerepel a számviteli szolgáltatást végzők nyilvántartásában. S bár a Google tanulsága szerint egy könyvelő iroda résztulajdonosa, de valójában bérszámfejtő és egy rendezvényszervező iroda tulajdonosa. Talán ennek is tudható be, hogy az adószám felfüggesztés kérdésében nem tudott teljeskörű tájékoztatást adni! Hiszen könyvelői értelemben az információk alapján nem is szakember! De a beszámoló hiányra utalás vajon mire utal? Mire utal a kegyetlen elbánás és az, hogy a Szövetség elnökét igyekezett megsemmisíteni röpke két hozzászólással? Talán arra, hogy bérszámfejtőként egy könyvelő iroda tulajdonosa? A piac szerzés új és gusztustalan módját alkalmazta? Lejáratni a versenytársat és szakmájában erkölcsében megsemmisíteni?

Mert, hogy ismerni nem ismer minket! Se jót nem tettünk érte, se rosszat, hiszen korábban azt se tudtuk, hogy létezik vagy hogy kicsoda! Mi lehet hát az elvtelen támadás valódi oka?

 

Igaz bármi is az a bíróságon megfogjuk tudni, hiszen ő is fel lett jelentve!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr588916262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása