Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

LEVÉL: Szigetszentmiklós - Locsoló kocsi - Ócskavas vagy érték? Selejtként eladtuk majd ugyanazt béreljük!

2016. július 15. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Nemzetgazdasági Minisztérium!

Tisztelt Miniszterelnökség!

„Tisztelt” Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

„Tisztelt” Polgármester Úr!

és

Kedves Barátaink!

 

Szigetszentmiklós városában számtalan meglepő, meghökkentő és megdöbbentő esemény történik! Jelentős részük előtt értetlenül állva az ügyek tisztázása véget kérdéseinket feltettük vagy csak simán segítséget kértünk! De egy valamit mind a mai napig nem értünk! Kérjük abban Önöket, hogy ezt segítsenek kibogozni és megmagyarázni!

Van egy IFA teherautó, amely locsoló tartállyal rendelkezik! Az IFA teherautó az Önkormányzat tulajdona volt, de mivel az haszontalan ócskavas, ezért eladták MÉH telepi áron egy Önkormányzat közeli vállalkozónak! Majd ezt követően ugyanettől a vállalkozótól a város locsolását kérték! Attól most tekintsünk el, hogy ez a locsolás mérő óra nélkül, pazarló módon tűzcsapról történik meg, úgyhogy a vízfelvétel helyén a tűzcsapnál tocsog minden, s az Önkormányzat közben lakossági szintű városi vízlopásokról beszél. Ahogy attól is, hogy szerintünk a szolgáltató által hiányolt vízmennyiség itt és így megy el, de a vállalkozó ugyanazzal az ócskavasnak minősített IFA-val locsol!

Mégis hogy lehetséges ez? Ha ócskavas, akkor hogy lehet még forgalomba? Hogyan locsolhatnak vele? Ha nem ócskavas, akkor miért adták el? Kinek a felelőssége és miért béreljük naponta annyiért, amennyiért az Önkormányzat megszabadult tőle?

 

Felkérjük a Tisztelt Hivatalokat, Minisztériumokat és a Miniszterelnökséget, hogy próbáljanak meg magyarázatot találni erre a számunkra érthetetlen eseményre!

 

KÖSZÖNJÜK!

 

 

Szigetszentmiklós, 2016 Július 14.

Tisztelettel:

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                                                       BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                                                                  Elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr508892040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása