Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ülésezett a Fellebbviteli Licencadó Bizottság - Mehet a harmadosztályba az SZTK-ERIMA

2016. május 28. - Buckai Szövetség Egyesület

Mint már az elmúlt napokban is írtuk a számtalan vereség után hobbi, amatőr harmadosztályú csapattá silányult a 2016/2017-es szezonra az SZTK-ERIMA.

 

Az MLSZ felebviteli biztottsága által is elutasított másodosztályba maradás után, nyilván számtalan kérdés merül fel. Persze az nem kérdés, hogy nem ildomos egy amatőr csapatnak annyi támogatást, vagy egyáltalán támogatást adni, mert nem! Hanem az, hogy a tagok támogatásából ezentúl finanszírozandó hobbi klub a legendák szerinti költései mellett hogy fog fennmaradni? Avagy a vezetők Potoczki Tamás, Becz Péter Önkormányzati képviselő saját zsebből fogják ezt finanszírozni? Nem fognak csődbe és tönkre menni? Vajon a szerdán megtörtént minősíthetetlen, szexista, nyomdafestéket nem bíró Becz Péter magatartás, amikor is a testület egyetlen hölgy tagját alázta meg a futball klub eredménytelenségének, a kiesés hírének tudható be? S, ha igen akkor szegény Jaksa-Ladányi Emma (LMP) képviselő Asszony erről mit tehet?

 

Mi lesz ezentúl a kábelszaggató beruházásból? Már a Regionális Ifjúság Fejlesztő Centrumból? Béna kacsákat képzünk majd ott? Drága létesítménybe ünnepeljük, ha minden szőkő évbe egyszer nem kapunk ki? Egyáltalán ennek van értelme?

 

Az SZTK-ERIMA kiesése persze a városban finanszírozási forrásokat szabadít fel, melyeket lehet infrastrukturális fejlesztésekre, utak, járdák építésére, eláradások felszámolására, Buckai Csatorna és Víz károsultak kártalanítására, valamint szegényes körülmények között élő, de sikeres sportolók támogatására fordítani más sport ágban! Reméljük ez utóbbi hozzájárul a város fejlődéséhez és a sikeres sportolók támogatása végre már Szigetszentmiklós jó hírnevéhez. Ránk férne!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr168753994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása