Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

BOTRÁNY A TESTÜLETBEN! - Becz Péter Önkormányzati képviselő már tényleg nem bír magával

2016. május 26. - Buckai Szövetség Egyesület

Akik Szigetszentmiklós Önkormányzatának képviselő testületét rendszeresen látogatják, azoknak nem meglepő, hogy Becz Péter (FIDESZ) a Szigetszentmiklósi Önkormányzat Gazdasági Bizottságának elnöke, a képviselő testület tagja (1990-től 4 éves megszakítással (1994-1998)) nem tud mit kezdeni magával, nem tudja indulatait kezelni főként ha gazdasági érdekeiről, megkérdőjelezhető vállalkozási tevékenységéről és gyanús ügyleteiről szól a pálma.

 

A korábban már becsületsértésért elítélt Önkormányzati képviselő, aki nem mellesleg a megítélt összeget a becsületében agyon alázott személynek azóta se fizette ki és fizette meg nem csak azt hiszi, hogy rá nem vonatkoznak a törvények, hanem azt is hogy kedvére alázhatja, gyalázhatja a gyengébbik nemet!

 

Az amit a képviselő Úr a tegnapi nap során tett a legkevesebb, hogy gyalázatos! Bízunk benne, hogy a megalázott képviselő asszony a szükséges intézkedéseket megfogja tenni, illetve hogy a csapat és közösség Becz Pétert kizárja a soraiból, azaz elfog függetlenedni! Abban nem reménykedünk, hogy lemond, pedig tisztességes embernek ezt kellene tenni! Abban viszont reménykedünk, hogy elhatárolódik tőle aki csak tud!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr38749450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása