Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

FIGYELÜNK A BUCKA BUSZRA! - Módosításokra várva!

2016. május 10. - Buckai Szövetség Egyesület

Egyre több helyen olvassuk és látjuk, de nem csak látjuk, tapasztaljuk, hogy a Bucka buszokkal való közlekedés egyre nehezebb és újra egyre és egyre kritikusabb! Egyre nagyobb kríziseket okoz, hogy bár több kis busz van, mégis nagybusz már nem igen van!

 

2016 Április 29-ei közmeghallgatás menetrend módosítási és ötödik kisbusz beállítási terveinek közlekedési hatására várva úgy látjuk és úgy gondoljuk, hogy hangot kell adnunk annak, hogy aki nagybusz és Csépi úti buszforduló helyett ötödik kisbuszt akar elhozni annak nincs igaza! S bár most a háttér tárgyalások miatt a menetrend módosítási terveinket le kellett állítani, hiszen az új tárgyalások nem tudjuk mit hoznak, azok birtokában, ahogy napvilágra kerülnek azonnal újra kezdjük a módosításokat, hogy Bucka busz ne csak legyen, hanem használható is legyen, valamint minket szolgáljon az itt élőket, az itt lakókat!

 

Biztosak vagyunk abban, hogy a nem férünk fel a buszra eset, illetve az egymás veséjében közlekedés nem szolgálja utazási kényelmünket, a csatlakozások hiánya, pedig lakossági érdekeinket sem! Arra kérünk ezért mindenkit, hogy bár mi is igyekszünk rögzíteni a körülményeket, azért rögzítse, amit lát és amit tapasztal mindenki! Szembesíteni szeretnénk döntéshozóinkat a tényekkel!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr518703014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása