Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A BOTRÁNY FOLYTATÓDIK: A Furcsa föld és a fa története

2016. február 28. - Buckai Szövetség Egyesület

Mint talán Önök is emlékeznek rá a tegnapi nap során megosztottuk Szigetszentmiklós és a Furcsa föld történetét, amely meglátásunk szerint a város egyik legnagyobb botránya!

http://buckaiszovetseg.blog.hu/2016/02/27/botrany_szigetszentmiklos_es_a_furcsa_fold

Nem kellett azonban sok hogy megkeressenek bennünket és kérdést tegyenek fel. A kérdésnek a lényege, hogy tudtuk-e, hogy nemcsak a termőföldet, hanem a területen található fákat is elvitték innen?

Ezt természetesen tudtuk, de nem tulajdonítottunk neki jelentőséget!

Ekkor azonban informátorunk elmesélte, hogy az innen kivágott fákat nem a rászorulók kapták meg, hanem egy baráti vállalkozó, aki bár ingyen kapta köbméter áron árulja ki azt!

Ekkor visszakérdeztünk, hogy jól értjük-e, hogy egy Önkormányzati területről kitermelt elég nagy famennyiséget nem a szegények kapták meg, hanem egy baráti vállalkozó, aki bár ingyen kapta most árulja és ő gazdagszik meg belőle?

A válasz az volt, hogy: IGEN!

Nem tudunk mit hozzá tenni!

- CsCs - 

BSZ elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr818426894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása