Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ez már szemtelen! Illegális csapadékvíz rávezetés nyíltan a szennyvízhálózati rendszerre?

2017. november 12. - Buckai Szövetség Egyesület

Szemtelen helyszínre lett a Buckai Szövetség Egyesület figyelmes, amikor is egy teljesen illegális csapadékvíz rávezetést vett észre! A rávezetés nyíltan a tetőről a csapadékvizet a szennycsatorna rendszerre küldi rá ráadásul nem is leplezetten! Hogy van-e ennek veszélye azontúl, hogy szabálytalan? Természetesen van!

A Buckai Szövetség Egyesület immáron 7 éve küzd a Szigetszentmiklósi Önkormányzattal, hogy a Határ úti fekália ár, amely azért keletkezik, mert amit 10 ezer emberre terveztek az 40 ezer embert nem bír el hárítódjon el és szűnjön meg! Természetesen ehhez bővítés kell, hiszen a túlnyomás és a túl nagy terhelés a legnagyobb probléma ebben az esetben, melynek van anyagi vonzata. Éppen az anyagi vonzat miatt kereste és keresi a Polgármesteri Hivatal a kifogásokat és például talált olyan hamis indokot, hogy a kialakult probléma az illegális rákötések miatt van! Nos, ha ilyet meglátnának, mint amit mi kiszúrtunk a Buckában, akkor igazolva látnák magukat és méginkább húzódna a Határ úti probléma!

Ráadásul, ha a Buckában ilyen nyíltan rávezetnek a már kialakításakor is alul tervezett Bucka csatorna rendszerre, akkor az is telítődhet és hasonló gócpontot, fekália áradatot indíthat el, mint a Határ úti, de immáron új helyszínen! Éppen ezért kérünk mindenkit, hogy ilyet senki se tegyen és az ingatlantulajdonosokat is felszólítjuk arra, hogy amit mi láttunk és találtunk azt senkit se bántva azonnal megszüntetni legyen szíves!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7813251361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása