Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Maximálisan támogatandó a Csepeli és a Szigetszentmiklósi gerincút összekötése és a II. Rákóczi Ferenc út tehermentesítése

2017. augusztus 30. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület számtalanszor állt ki a Buckát, Szigetszentmiklóst, Csepel szigetet érintő közlekedés fejlesztő javaslattal, kardoskodott fontos ügyek (Csepeli HÉV, Ráckevei HÉV) mellett és hangosan vagy elevenített fel régi terveket és emlékeket! Olyanokat, amelyek fontosak lehetnek a Buckában élő 10 ezer, Szigetszentmiklóson élő 40 ezer és a Csepel szigeten élő 400 ezer ember számára. Ma ezek közül emelünk ki egyet!

 

Mint nyilván Önök is tudják immáron több évtizede kérdés az az útvonal és terv, amely a Csepel szigeten húzodna keresztül, kerülne el majdnem minden lakott területet és nyújtana ezáltal gerinc út néven egy új közlekedési alternatívát, lehetőséget. Kérdés és terv ez azért is, mert így tehermentesítene belterületeket vagy központi utakat, melyek túltelítettek! Például olyan központi utakat, mint amilyen a II. Rákóczi Ferenc út Csepelen.

 

A gerinc út természetesen középen, délen még nem valósult meg és északi egyharmada is ketté van vágva! Van egy északi gerinc út Szigetszentmiklóson és van egy Csepelen, de mind a kettő a II. Rákóczi Ferenc útra vezet, amely mint írtuk rendkívüli módon túltelített! Csepel Önkormányzata nemrég úgy határozott, hogy talán mostmár megoldás lesz és a két szakasz végre össze lesz kötve nagyjából úgy, ahogy Önök is láthatják a fenti képen! Ha ez így lesz, akkor nem lesznek 50 perces vagy másfél órás dugók a szigeten. Ha megvalósul, akkor mindenkinek jó lesz! S bár vannak olyanok, akik teljesen irracionális módon támadják ezt a tervet és koncepciót a Buckai Szövetség Egyesület támogatásáról biztosítja és teljes mellszélességgel, mert segíthet mindazoknak, segíthet mindazokon, akik itt élnek!

 

Amikor a Csepel szigeten gondolkozunk, akkor fontos arra is gondolnunk, hogy nekünk gerinc út kell! Nagyon kell! Hogy részben ennek is köszönhetően mi szigetiek és a szigeten belül is közlekedni tudjunk! Így, aki tervez közlekedés terén a Csepel szigeten annak terveiben ez mindenképpen kell, hogy szerepeljen!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3712789502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása