Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A pénzügyi osztályvezető miért nem mer nyugdíjba menni? Fél valamitől?

2017. május 20. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

 

 

2016 nyarán Önök bejelentették, hogy a Szigetszentmiklósi Önkormányzat pénzügyi osztályvezetője, Maár Jánosné nyugállományba vonul és már utódja is van!

 

Aztán 2016 nyara elmúlt! Maár Jánosné még mindig ott ül és nyugdíjról utódról már semmit sem lehet hallani! Mégis hogyan lehetséges ez?

 

Nem mer elmenni? Olyan jó munkaerő, hogy Önök nem engedik? Van köze ennek ahhoz például, hogy a költségvetést megmachinálták elfogadás előtt mínuszosra, majd hirtelen előkerült a városnak több száz milliója? Van köze ahhoz, hogy egyes beruházáskor, felújításkor nem tudjuk, nem tudhatjuk, hogy hova tűnnek el olyan városi értékek, mint a leszerelt kutak, a világítás technika korszerűsítésénél, pedig az armatúrák? Van köze ennek, ahhoz, hogy 2015 november 25-én amit elmondott a Buckai víz elszámolásról az nem volt igaz? Hogy az Önkormányzat nem finanszírozta meg előre a beruházást, pláne azoknak nem, akik bár kifizették a vizet, de mégsincs a kertjükbe? Van köze, ahhoz, hogy az Önkormányzat ezt a pénzt mégis és jogosulatlanul elköltötte saját hitelei törlesztésére 2010-be? Van köze ahhoz, hogy nem tud elszámolni az utána érkezett pénzekkel? Van köze ahhoz, hogy az Önkormányzat folyamatosan csúszik a nagy beruházások tisztességes elszámolásával? Vagy más az indok?

 

Megtisztelő és

érdemi válaszukat

mihamarabb várjuk!

 

 

 

Szigetszentmiklós, 2017 Május 20

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2012527765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása