Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

ÖSSZEOMLOTT AZ ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS SZIGETSZENTMIKLÓSON!

2019. július 12. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület megesküdött, hogy a Szigetszentmiklósi összefogás alakulásába, módjába és lehetőségébe semmilyen módon sem szól bele, de az események alakulása okán mégis úgy döntöttünk a közt tájékoztatni kötelességünk!

Az ellenzéki összefogások tárgyalóasztalánál hetek óta ülnek különböző pártok annak érdekében és annak a választói akaratnak eleget téve, hogy Szigetszentmiklóson is összefogás és a FIDESZ-szel szembeni egyetlen lista legyen!

A tárgyalás indulópontja már ott rosszul kezdődik, hogy letűnt idők megmaradt emberei igyekeznek a tárgyalásokat koordinálni, irányítani, miközben saját oldalukról is rengeteg embert üldöztek el, s rengeteg mindenkit sértettek meg! Ezzel kellene harcba szállnia teljesen új tiszta csapatoknak és megfelelniük pártjaik elvárásainak!

Az eredmény? Erős emberek olyan körzetben indítása, ahol teljesen ismeretlenek! Istennő bemutatása, akit nem látott korábban senki sem! Országos és most hanyatló ágban lévő politikai párt más településről idedobott jelöltje, aki bár országgyűlési képviselőjelölt volt nem régen, de mégsem tud semmit sem a településről, sem az emberekről! Pártok iszapbirkózása, ahol az a lényeg, hogy mely pártnak mennyi embere legyen kvóta szinten és nem az, hogy adott körzetben ki a legerősebb ellenzéki ember!

A lista egy lokálpatrióta városát és szülőföldjét szerető ember számára maga a katasztrófa! Teljesen egyértelműen vereségre van ítélve!

Az asztal igazán nem találta meg még polgármesterjelöltjét sem! Akit szeretnének minden alkalommal összeroppan, mekkeg-makkog, ha kiállnia és felszólalnia kell! Ráadásul ez még papírból sem megy! Nincs arról kétség, hogy még jó szándékú is lehet, de az biztos, hogy mentálisan nem felkészült arra a szerepre és arra a teherre, amelyet jelent egy képviselőség, egy polgármesterség! Más jelöltről, pedig nem is akarnak a tárgyalás vezetők hallani! Pedig lenne jelölt!

Szintén furcsa és megdöbbentő fejlemény, hogy az egyetlen képviselő, aki tud költségvetést olvasni és aki a legaktívabbak egyike is, hanem ő a legaktívabb a tárgyaló asztalnál olyan lehetőséget kapott, amellyel bejútása sem biztosított! Ez, pedig nem neki lenne veszteség, hanem Szigetszentmiklós város egészének!

A tárgyalási alakulások okán a közéletet ismerő személyek a következő lehetőséget látják a legvalószínűbbnek listák tekintetében:

Egyik oldalon a FIDESZ, míg másik oldalon

·      egy listával Dr. Barabás Botond,

·      egy listával Jaksa-Ladányi Emma,

·      egy listával a SZÖ-SZI, amely a volt polgármesterasszony csapata,

·      egy listával ez az ÖSSZEFOGÁS-nak nevezett tákolmány,

·      s legalább egy listával a sértett civilek, a településen ismert, de egyesek által mindennek lehordott emberek!

Ez öt lista az egyetlen FIDESZ-el szemben! Nem kérdés, hogy Szigetszentmiklós változást akar! Nem kérdés, hogy változást akar a Bucka, Lakihegy, Felsőtag, Üdülősor, az Ófalu, a Dujmó, az Óázis környéke és mindkét lakótelep! De így és ezzel a kínálattal nem lehet! A Buckai Szövetség Egyesület sem adja ehhez a nevét!

Nem adja, miközben kaptunk egy olyan ajánlatot, hogy az egyesület elnöke ne induljon el, hanem HA nyer az Összefogás polgármesterjelöltje, akkor TALÁN lesz Bucka bizottság, amelyet vezessen! Egy ilyen ajánlatot visszautasítani nem volt nehéz!

Fentiek alapján azt kérjük és követeljük az ellenzéki pártoktól, hogy az Összefogásban rejlő lehetőséget, Szigetszentmiklós megmentésének lehetőségét ne hagyják már a kampány előtti időszakban elveszni! Álljanak fel az asztaltól és helyezzék a tárgyalásokat teljesen tiszta nem párt, hanem lakosság és körzetközpontú alapokra! A jelenlegi kínálat a bukás, a bukás receptje! Teljességgel elfogadhatatlan!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4214941862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása