Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós és az út fejlesztések: Miért nem hagynak békén arra a kis időre, amíg még élek?

2019. február 23. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklóson, ahol napjainkban nagy botrányok és viharfelhők vannak érdekes szemlélet ütötte fel a fejét: Berajzolni új utakat keresztbe-kasul mások telkén, majd mosolyogni, hogy itt ilyen út lesz, ott pedig a Tópart utca!

Szigetszentmiklós Alsóbucka városrészben a Csónakos utca és a Bucka-tó közötti területen a Szigetszentmiklósi Önkormányzat képviselőtestülete egy új, 16 méter széles utat tervezett, hogy össze kösse a Csépi utat a Boglya utcával, amely két útnak Buckai viszonylatban nagy jelentősége van! A dolgok szépséghibája, hogy a betervezett terület mindegyike magántulajdont képez és az úttervekben egy idős bácsi, egy nagypapa háza is útban van! Az idős bácsi, aki csoda hogy nem kapott infarktust még tavaly és többször a testület elé járult! Kérte és könyörgött érte, hogy hagyják békén a hőn szeretett kis házát arra a kicsi időre, amíg ő életben van! Nem szeretne máshova menni, nem szeretne költözni és nem is érti, hogy ha ő nem csinált semmit hogy került az ő kis háza, az ő kis nyugalmas élete ekkora veszélybe! Ember szemébe nem láttunk még akkora tehetetlen kétségbeesést! Ember szemébe nem láttunk még akkora kilátástalanságot!

A Buckában persze nem ez az egyetlen terület, ahol az Önkormányzat rajzol és iszonytató tervekkel terheli a lakosokat, az ingatlantulajdonosokat!

Többnyire nincs tárgyalás, nincs humánum, csak Önkormányzati akarat erőszak! Vajon tényleg így kell kezelni a közérdekű dolgokat?

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

(A kép illusztráció)

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2714644437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tamás46 2019.02.24. 05:29:59

Ki(k) is választották meg az Önkormányzati képviselőket??? Ilyenkor talán ezt kellene emlegetni, és nem a fejlesztési lehetetlenségeket !!!!