Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Belügyminisztériumhoz fordulva Kisebb, de teljesen felszerelt tűzoltóautó beszerzését kérjük Szigetszentmiklósra a sűrűn lakott és szűk utcák miatt

2019. február 16. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Belügyminisztérium!

Tisztelt Katasztrófavédelem!

 

Mint Önök is talán tudják 2019 Február 13-án tűzeset történt Szigetszentmiklóson az Éden utcában. Egy ház tetőszerkezete sajnálatos módon teljesen megsemmisült a káresemény során!

Az Éden utca ugyanakkor egyike azon Szigetszentmiklós, azon Buckai utaknak, amely annyira szűk, hogy oda nagy tűzoltóautó nem tud bemenni! És ilyenből sok utca van nálunk! Erre a tényre hivatkozással azt a lakossági indítvány szeretnénk az Önök részére közvetíteni, hogy a Szigetszentmiklósi Tűzoltóság részére a Délegyházi Önkéntes tűzoltók jármű parkjában szereplő kis tűzoltóautóhoz hasonló tűzoltóautót szíveskedjenek biztosítani, szíveskedjenek beszerezni!

 

A kisebb tűzoltóautó, mint szükséges beszerzésében hisszük azt, hogy a lakosság és mi civilek is szívesen állunk rendelkezésre és segítünk amiben csak tudunk! Segítünk, hogy pontosan közvetítsük, hogy mekkora erre a lakossági igény és mekkora szükség is van rá, s ha kell segítünk 500 – 1.000 Ft-okkal, sok kicsi összeggel csak legyen!

 

 

Szigetszentmiklós, 2019. Február 16

  

Tisztelettel:

                                                                                             Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                             Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3614630096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása