Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Durva kampányidőszakra, hatalmas háborúkra, mocskolódásokra számítanak politikai ellemzők Szigetszentmiklós pusztuló városában! Vajon 2019-ben a származás vagy a tettek lesznek fontosabbak?

2019. január 18. - Buckai Szövetség Egyesület

Ki vagy te, hogy beszólj a Polgármesternek? Hangzanak az „érvek” a Szigetszentmiklósi Polgármester legelvetemültebb híveitől, ha véletlenül valaki rá mer mutatni a Szigetszentmiklósi és egyre pusztuló állapotokra!

 

Ő a mi fiúnk borja miközben te meg egy gyüttmaradt, tejfelszájú idióta vagy jön a másik „érv” mikor azt sem tudja, hogy egy az 1800-as évek óta őshonos család sarjával beszél!

 

De vajon tényleg ez az érv? Nem számít mi történik a városban a lényeg, hogy azt a mi fiúnk borja, egy őshonos család sarja vezesse teljesen mindegy hogyan? Tényleg bárki azt hiszi, hogy mindazok az emberek, akik és akiknek a családja nem évszázadok óta laknak itt nem tudnak és nem képesek értéket teremteni? Tényleg komolyan gondolhatják? Tényleg ez egy érv?

 

„Minden választás szürreális világképet hoz és felfokozott hangulatot!” – ezt már egy politikai elemző mondja, aki ismeri a Szigetszentmiklósi viszonyokat – „S az is nyilvánvaló, hogy legkeményebb támadás a legkeményebb vélemény formálót érinti minden esetben!”

 

„Nagy János korábbi baloldali Polgármesterjelölt 2013-ban hatalmas olvasottságú oldala miatt lett betámadva egy álper által! Ez oda vezetett, hogy végül az illető beszállt nyíltan is a politikába és képviselő lett!”

 

„2016-tól állandó támadás éri a Buckai Szövetség Egyesületet! Elnöke minden Önkormányzati kör szerint csak és kizárólag hülye lehet, miután rávilágított a Bucka csatorna visszásságaira, a Bucka-tó kitakarításának hiányára, a Csepel-szigeti közlekedés válságára és a TAO roncs kapcsán is a borzalmas fejlemények feltárásának élharcosaként is berobbant az utóbbi időbe! Támadható? Hát ki nem az?”

 

Politikai elemző ismerősünk szerint garantáltan előkerülnek a gárda képek, melyet a Buckai Szövetség Egyesületének 2009-ben a Kéktó megmentése miatt kellett magára öltenie, s beáldozta magát egy nemesebb cél, a városi szabadidő központ megmentése érdekében, melyért, tehát megmentéséért még szintén 2009-ben tüntetést szervezett!

 

 Politikai elemzőnk szerint szinte elképzelhetetlen, hogy a választás során ne kerüljön elő a néma képviselő vagy az, amelyiket kettes segítettek fel a pulpitusra, mert olyan részeg volt! Kizárt, hogy ne legyen téma a 3,5 milliárdos TAO roncs  vagy az, hogy Magyarország 30 legszennyezettebb területének az egyike, a Bucka-tó miért nincs kezelve! Az is egyértelmű szerinte, hogy a csapadékvíz elvezetésének hiánya, a város és a környék közlekedési válsága. a Bucka csatorna elszámolásának hiánya központi téma lesz a választás alatt, melyről a városvezetés mocskolódással igyekszik majd a figyelmet terelni, illetve azzal, hogy csodálatos alternatív valóságot teremt miközben a valóság nem az! Gondoljunk csak az Érezzük és lássuk Szigetszentmiklóst 2014 videóra! A videó gyönyörű és kulturális virágzó város képét adja, miközben a valóságban sajnos eme 40 ezres város a legkevésbé sem az!

 

Elemzőnk szerint az elkövetkezendő időszak kommunikációjához képest mindaz, amit a város az előzőekben bemutatott vissza lesz sírva! Elemzőnk szerint a mosógépbe ábrázolt ellenzéki képviselőnő fej, a mocskolódó és teljesen valótlan tartalmú cikkek, a minden hazugság és indulnak a minden valóságtól távol eső rágalmazás, becsületsértéses magánperek, ahol a város vezetők elkötelezettjei csodálkozva néznek, hogy hogyan tud a Polgármesternek nem kedves személy nyerni, illetve igyekeznek pokollá tenni tárgyalási körülményeit mind-mind semmi ahhoz képest ami most jön! Elemzőnk szerint a város jelenlegi vezetői mindent megfognak tenni a hatalomért és ami tudható és ismerhető róluk nem válogatnak az eszközökben sem!

 

Mi abban reménykedünk, hogy 2019-ben a város fordulatot vesz! Abban, hogy nem az lesz a Polgármester, aki hű, de őshonos, hanem az, aki a legtöbbet képes ezért a városért tenni! Az, aki minden mozdulatával tettével és cselekedetével képes a városért és az itt élőkért tenni! Az kell polgármesternek, aki képes belemenni konfliktusokba a városáért, ha kell, de nem keresi folyton folyvást a konfliktus körülményeket! Olyan kell Polgármesternek, aki mellett megmaradnak a város által megtermelt értékek és beindulnak azok a beruházások (pl.: járdázás, Kisduna valódi elérése, Szigetszentmiklósi és Buckai közlekedés megreformálása), amelyet évtizedekkel ezelőtt ígértek! S megvalósulnak úgy, hogy azok a lakosság mellett történő cselekedeteket veszik figyelembe, s nem azt ami azzal ellentétes! Erre a jelenlegi vezetés biztosan nem képes, hiszen több évtizedes semmit tevésük és érték rombolásuk bizonyította be, hogy fejleszteni, valamit normálisan elhozni, közösségi érdeket lesni önös érdek helyett nem képesek!

 

S akkor csak egy-két adalék: Régen lehetett  a Buckában kecskét legeltetni, ma már nem! Régen egész májusban és júniusban a cseresznye és meggy fákon voltak fellelhetőek a Buckai gyerekek, valamint epreket és egyéb hasonló gyümölcsöket ettek! Az új beépítési hullám azt hozta, hogy el kell gondolkodni azon, hogy vajon zöld marad-e valahol a Buckába! El kell azon gondolkoznunk, hogy miközben régen rétek és erdők voltak vajon alakulhat ki egy pici park, ahol a természet megmarad!

 

Régen az emberek, ha valaki kivágott egy fát és kiderült, hogy volt rajta fészek, akkor felnevelték a fiókákat, s ősszel elengedték őket, hogy tartsanak a társaikkal!  Ma viszont van olyan, akinek a szomszéd állata is probléma!

 

2019 a választás éve lesz számtalan lehetőséggel, de egyáltalán nem mindegy, hogy mit is hoz el!

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr214571588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása