Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Sámé hegyi szellem Sólyom, Turul herceg akarja Mutyi heggyé alakítani Sámé hegyet?

2018. november 14. - Buckai Szövetség Egyesület

Mióta Sámé hegy valaha felmerült Szigetszentmiklóson azóta mondjuk: Valami nagyon, de nagyon nem stimmel itt!

 

Először az ütött szöget minden érdeklődőben, hogy ipari parkot akarnak telepíteni az M0-ástól északra fekvő területen, hogy Szigetszentmiklós egy harmadik ipari parkkal is rendelkezzen, de a közlekedési káoszon nem gondolkoznak és nem gondolkoznak azon mit is okoznak ezzel!

 

Másodszor az, amikor mindezt az ipari parkot kihagyva a köz számára úgy kommunikálták le, hogy a beruházás keretében a szigetről az M0-ásra új, harmadik lejárót építenek! Csak és csupán azt felejtették el elmondani, hogy vele együtt az ipari parkon át tömegnyi új teherautó és kamion forgalom is jön, miközben a Csepel-szigeti kijárat nem bővült. Ezzel pedig előállíthatják azt a közlekedési káoszt alaphelyzetnek, amely 2018 augusztusában és szeptemberében jelent meg rendkívüli helyzetként! Azt amikor egy Csepel Szent Imre tér Szigetszentmiklós Gyártelep táv, amely 15 km 4 óra alatt tehető meg!

 

Harmadszor az verte ki a biztosítékot, amikor kiderült, hogy minden más Szigetszentmiklósi beruházás le van állítva, mert itt bizony érintett a polgi és földje van a polginak! Szerintünk nem a földtől elrugaszkodott vélemény az, hogy ha azt mondjuk, hogy Szigetszentmiklóson a Sámé hegyi mutyi az egyik legnagyobb Polgi mutyi!

 

De csak ennyi lenne?

Áááá dehogy!

 

A beruházást egy Sziget Industrial Kft nevű cég végzi, aki az egészre 1,3 milliárd forint jelzálogot tervez félre tenni! No, de ő ki is és mit lehet róla tudni?

 

A Sziget Industrial Kft 2017.05.31-én 3 millió forinttal alakult cég! 7,2 millió forintos kötelezettség mellett 6,8 millió forint értékű lizinge van, amit ne kérdezzenek meg, hogy hogy ért el! 0 Ft árbevétel, meg frissen alapult cég nem szokott kapni lizinget, pláne ilyen értékben nem! Ő az egyes cég!

 

Az ügyvezetőnek azonban van egy másik cége is! Ezt úgy hívják hogy Europroperty Holding Kft és 2017.05.05-én alapult! 2017-ben nulla forint árbevételt ért el, de tárgyi eszközre szert tett 33 millió forint értékben. Vélhetőleg tagi kölcsönből!...  Ő, tehát a kettes cég, aki érdekes lehet és még visszatérünk rá!

 

A hármas cég egy ebbe a hálózatba tartozó Zrt, amely 2017.11.17-én alapult 0 Ft árbevételt ért el, s csak a felügyelő bizottsága miatt érdekes! A neve: Europroperty Ingatlankezelő Zrt.

 

Felügyelő bizottsága:

-        Zelles Péter: Kincstári Vagyoni Igazgatóság vezetője (Gyurcsány kormány), manapság NER-lovag és neve felmerül a Máltai offshore botrányoknál,

-        Szappanos Péter: A Tokaji Kereskedőház vezetője,

-        Bodor András: Az I. Orbán kormány kormánybiztosa az MLSZ botrányok idejében!

 

Érdekes emberek nem?

 

A negyedik cég az Europroperty Üzemeltető és Fejlesztő Kft. 2000-ben alapult cég! Csak 2017-ben 1,2 milliárd árbevételt termelt. Ügyvezetője az az Obenbecher László, aki vezérigazgató a Bazalt-Kő Zrt-be, ahol Horváth László FIDESZ közeli oligarcha a tulajdonos!

 

Na most jön a csavar!

 

A kettes cég, tudják amelynek nem volt árbevétele és 33 millió forintos tárgyi eszköze van, de ki tudja miből hacsak nem a tulajdonostól…, tehát a kettes tavaly alapult cég tulajdonosa a 4-es 18 éves és évente több száz milliós, illetve milliárdos bevételt elérő cégnek! Hogy hogyan? No ez az 5 millió forintos kérdés!

 

Na menjünk még tovább a Sziget Industrial Kft arra vállal kötelezettséget a most felvállalt háttérrel, hogy 1,3 millió Forint jelzálogot letesz (a 3 millióval alapított, nulla forint jövedelmet elérő cég 6,8 millió forint értékű lizinggel) és megszerezve az ingatlan tulajdonjogokat terepet rendez, lejárót épít és ipari parkot alakít ki. Hogy honnan lesz 1,3 milliárd forintja? Ki tudja! Alapít egy Holdingot azt mondta!

 

Hogy kik állnak a Holding mögött és honnan jön a pénz? Az most még homály alatt van, de a történet egyre homályosabb, sötétebb és gyanúsabb!

 

Foglaljuk össze:

 

Van egy cégünk, amely elvállalja, hogy átalakítja ipari parkká Sámé hegyet és lejárót épít az M0-ra. Nincs mása csak 3 millió forint tőkéje, 6,8 millió forint értékű lizinge és egy érdekes céghálója, amelybe hírhedt személyek, NER lovagok neve merül fel. Van egy Polgármesterünk, aki véletlenül ingatlanjával megint érintett és ezért Szigetszentmiklóson minden más beruházást az egyéni érdek mögé rendel! Van egy közlekedési káoszunk, ami senkit nem érdekel hivatali szinten, mert bár a kijáratok nem bővülnek, de a teherautó és kamion forgalom majd igen az új ipari parknak köszönhetően! S lesz egy Holding, amibe nem tudni kik vannak benne, ahogy azt sem tudni honnan is jön a tőke! Ja és egy vagyontalan, 33 milliós tárgyi eszközzel rendelkező cég a céghálóba milliárdos árbevételi céget vesz meg! Van egy ügyvezető, aki állítólag jogász, bár egyesek szerint vájogász, s akiről a képei alapján elmondható magát nagy magyarnak képzeli, igazi sólyom, igazi turul.

 

Hogy mire lehet következtetni ebből? Hát jóra nem! De arra igen, hogy így lesz Sámé hegyi szellem sólyom, Turul herceg által Sámé hegyből Mutyi hegy!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8914372577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása