Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

SZIGETSZENTMIKLÓS VÁROS JEGYZŐJÉHEZ: Sürgősségi időpontot kérünk az építési osztály közszolgálati és egyéb törvényt megsértő magatartása miatt. Kérjük az Osztályvezetőt is, hogy a jegyző előtt adjon választ triviális kérdésekre!

2018. szeptember 11. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

Tisztelt Jegyző Asszony!

 

A Buckai Szövetség Egyesületnek ismételten törvénytelen, diszkriminatív és megdöbbentően lakosság ellenes dokumentum jutott a kezébe, amelyet mi úgy látjuk a Szigetszentmiklósi Önkormányzat építési osztálya és annak vezetője követett el!

 

A 2011. évi CXCIX. törvény a továbbiakban közszolgálati tisztségviselőkről szóló törvény 9. és 10. §-ába ütköző cselekmény, amely szégyent hoz Szigetszentmiklós város Önkormányzatára azontúl hogy megmagyarázhatatlan és elfogadhatatlan egyben beleütközik az Alaptörvénybe és a Helyi Építési Szabályzat szellemiségébe!

 

A Helyi Építési Szabályzat szellemisége ugyanis nem mondja azt, hogy egy kijelölt területen ott ahol az emeleti ablakból a Nagy Duna vize folyt ki ott lakhatási engedély legyen, míg ahol a 2013-as árvíz idején nem jelent meg egyetlen csepp Duna vize sem ott a Szigetszentmiklósi Önkormányzat építési osztálya indokolatlanul bontást kérjen bizonyos ingatlanok bizonyos házaira! Sehol sem olvastunk például olyat, hogy egy Önkormányzatnak vagy bármely más hivatalnak földönfutóvá kell tennie a lakosság egy részét, azt rá kell kennie más hivatalra, majd a lakó felé kedvesen oda kell hajolnia és azt mondania, hogy ő mindenben segítene, ha tudna, ha rajta múlna! Ugyanis véleményünk szerint ez aljasság és hazugság, mely a Szigetszentmiklósi Önkormányzat lakosság ellenességére, s valódi mentalitására mutat rá!

 

Így ez az első általunk javasolt napirendi pont! A második napirendi pont a munkavállalók, de főként az osztályvezetők felvételi követelményének megbeszélése! Azon kérdésre különösen kitérnénk, hogy a felvételt csak a végzettség vagy esetleg a készség is meghatározza-e. S, ha meghatározza a készség, akkor vajon annak az osztályvezetőnek rendben van-e a készsége, aki magyar emberként egy magyar ember kifejezését magyarul nem érti meg és súlyos problémákkal küzd a szövegértés tekintetében! A szövegértési problémákkal küzdő osztályvezetőjük, aki ennek a készségnek a hiánya mellett meglátásunk szerint összeveszett a valósággal és az igazolható tényekkel vajon joggal hivatkozik-e bármilyen törvényre? Ha nem érti egy magyar ember magyar szavát és kifejezését, akkor vajon érti-e a törvényt?

 

A találkozásunkhoz, pedig engedjen meg két idézetet, mely lehet az elő szellemisége is ennek a megbeszélésnek:

 

1.:

"Úgy szeretem azokat az embereket, akik csak pozitív diszkriminációnak köszönhetik, hogy iskolai végzettséggel rendelkeznek!"

 

2.:

„Inkább adják elő faragatlan stílusban az igazságot, mint bűbájos stílusban a hazugságot!”

 

Ennek függvényében várjuk a

mihamarabbi időpontot!

 

 

Szigetszentmiklós, 2018. Szeptember 11

 

Tisztelettel:

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                             Elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr814234899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása