Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

VÉLEMÉNY CIKK: Elképesztően szemtelen az ÉCSVCS Kft 2017-es évi beszámolója

2018. május 20. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület elolvasta és elképesztően szemtelennek ítéli meg azt a beszámolót, amelyet az ÉCSVCS Kft, más néven Szigeti Vízművek Kft fogadtat el 2018. május 25-én a képviselő testülettel!

 

A beszámoló szerint a Kft 39 millió 394 ezer forintot költött csapadékvíz elvezetésre és 47 millió 514 ezer forintot, pedig bérköltségre! Miközben természetesen vannak egyéb tételek is a beszámolóban, aközben gondolkozzunk el ezen!

 

Szigetszentmiklósnak nincs csapadékvíz elvezetése! Az ÉCSVCS Kft-t se látta a mi ismeretségi körünkből csapadékvíz elvezetéssel foglalkozni senki se! Akkor a 39 millió megint mire ment el? S ha a cégnek nincs valós tevékenysége, márpedig szerintünk nincsen és ezt igazolni tudjuk több tucat videóval és több ezer képpel, akkor a 47 millió 514 ezer forintos bérköltség mégis mire, kire és miért kellett? A semmire? Minek? A drágaságok megint a pénzünkből, azaz a közpénzből voltak kedvesek élősködni?

 

Aztán betettek egy szakértői jelentést! Persze csak a fedlapot és persze csak a beszámolót és természetesen csak számszakilag, számvitelileg és adójogilag vizsgálja meg, de tartalom tekintetében egyáltalán nem! A jelentésekből egyértelműen kiderül, hogy senki nem vizsgálta meg, hogy amiről számla van, teljesítési igazolás van az a valóságba megtörtént-e! Szigetszentmiklós nem létező csapadékvíz elvezetését ismerve nekünk erős a gyanúnk arra, hogy a számlák mögött nincs valós tartalom! Legalábbis a csapadékvíz elvezetések tekintetében biztosan nincsenek!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7513988728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása