Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós Bucka-tó Még mindig közérdekű adatok megtagadásában az Önkormányzat különböző vállalhatatlan indokokkal?

2018. március 11. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Nemzeti Fejlesztési Minisztérium!

Tisztelt Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

„Tisztelt” Polgármester Úr!

 

Egészen elképesztő válaszokkal szembesült ismételten a Buckai Szövetség Egyesület. E válaszok szerint, melyet Önök adtak fenntartják 2017. Október 17-ei álláspontjukat!

Az álláspont arról szól, hogy annak a Szigetszentmiklós Alsóbucka városrészben végrehajtott Bucka csatorna beruházásnak az iratjegyzéke, amely Uniós és Kormányzati pénzekkel van tele nem közérdekű adat Önök szerint! Önök szerint az belső irat! Szerintünk pedig nem az! Egy iratjegyzék olyan mint egy tartalomjegyzék! Felveti a témát, de fel kell lapozni az aktuális oldalt ahhoz, hogy megtudjuk a részleteket! De mi nem a részleteket kértük, hanem egyenlőre csak a tartalomjegyzéknek számító iratjegyzéket!

Mi korábban is jeleztük, hogy az egyes lakosokkal folytatott levelezésük minket nem érdekel, de minden irat, amely alátámasztja a Bucka csatorna elszámolását, a lakosság visszajáró pénzét! Mégpedig azért, mert érintettek vagyunk! Vagy mi magunk vagy valamely családtagunk közvetlen szerződést kötött Önökkel! A beruházás, pedig mindenével együtt befolyást gyakorolt az életvitelünkre! Alkotmányos jogunk, hogy tudjuk mi történt közérdekű téren és benne!

Egyszerűen nevetségesnek és komolytalannak tekintjük azokat az Önök által írt indokokat, hogy ne játszunk KEHI-t, ÁSZ-t vagy NAV-ot, mert amikor a lakosság visszajáró pénzéért az elszámolás tisztaságáért küzdünk, akkor pont nem hatóságokat és mi egymást játszunk, hanem a saját és lakótársaink érdekeiért küzdünk egy olyan Önkormányzattal, amely egyre gyanúsabbá teszi magát ezekkel az iratmegtagadásokkal! Felmerül ugyanis a kérdés miért kell ezt ennyire takargatni? Miért kell ennyire kontrát fújni? Ha minden rendbe lenne akkor miért van szükség erre? Vagy semmi sincs rendbe? Semmi sincs rendbe az elszámolással?

Tudják folyamatosan arra szeretnénk kérni Önöket, hogy térjenek észhez és ne akadályozzák a tisztán látást! Folyamatosan, mert ezzel arra kényszerítettek, hogy bepereljük Önöket! De nem az a cél, hogy az Önkormányzatot költségbe verjük vagy megbüntettessük! Az lenne a cél, hogy megtudjuk a közérdekű adatokat és lakosság mellettiséget, együttműködést tapasztaljunk az Önök hatalmi arroganciája, lakosság ellenessége és az Önöknek mindent lehet helyett!

 

 

Szigetszentmiklós, 2018. Március 10

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4413730900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása