Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: Nincs pénz egy hatalmas ipari parkkal rendelkező városban? Legyen teljesítmény arányos Önkormányzati bérezés!

2017. december 14. - Buckai Szövetség Egyesület

 „Tisztelt” Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

és

„Tisztelt” Polgármester Úr!

 

Mivel Önök megülték 2017 utolsó képviselő testületi ülését és mindennel elégedettek voltak a fellelhető katasztrófák ellenére (víz alatt a város, Határ út fekália ár, ki nem takarított Bucka-tó, elszámolási gondokkal küzdő és közérdekű adatokat megtagadó Bucka csatorna, mellyekel kapcsolatban több per is indult Önök ellen), de minden költségvetési elfogadásnál eljátszák a hattyú halálát, hogy a városnak nincsen pénze ajánlunk egy spórolási lehetőséget az Önök részére, melyet kérünk fogadjanak meg! Legyen az Önkormányzatnak teljesítmény arányos bérezése! Ugyanis annyi katasztrófa mellett amennyi Szigetszentmiklóson van ez rengeteg Személyi jellegű ráfordítás megspórolást jelentene!

 

Egyesek teljesítményét ugyanis eme pusztuló városban lehetne negatív bérezéssel, úgynevezett bírsággal is jutalmazni! Ezt pedig ki lehetne úgy alkalmazottakra, osztályvezetőkre és képviselőkre, alpolgármesterre és polgármesterre is terjeszteni!

 

Ez egy spórolási lehetőség! A városnak nincsen pénze! Kérjük fogadják meg és értesítsenek minket mikor vezetik be!

 

KÖSZÖNJÜK!

 

Szigetszentmiklós, 2017. December 14

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5213499819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása