Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A jog, a Szövetség és a Szigetszentmiklósi Önkormányzat: Újabb terepen folyik a Szigetszentmiklós megmentéséért indított harc.

2017. november 22. - Buckai Szövetség Egyesület

Újabb szintre lép a Szigetszentmiklósi Önkormányzat és a Buckai Szövetség Egyesület egymáshoz viszonyuló viszonya és szerepe. Az Önkormányzat szerint a Szövetség egy kotnyeles, tudálékos és minden lébe két kanál szervezet, amely mindenbe beleköt, amibe csak lehet. A Szövetség szerint a Szigetszentmiklósi Önkormányzat, annak vezetése és Polgármestere, valamint mindezek tevékenysége káros az itt élő emberekre, mitöbb veszélyes, amiért annak tovább és változatlan formában történő folytatását meg kell gátolni és a várost vissza kell rántani a pusztulás pályájáról a fejlődés szintjére és terepére.

A legújabb szint a jog terepe. A Szövetségnek jelen pillanatban összesen 7 pere van az Önkormányzattal, illetve Önkormányzathoz köthető személyekkel szemben. 4-et ellene indítottak és a Szövetség tett hozzá ehhez további 3 pert, miközben számtalan feljelentési előkészület anyaggyűjtési folyamata jelen pillanatban végső stádiumban van. A Szövetség ellen indított perek többségében személyiségi joggal kapcsolatosak és teljes mértékben megalapozatlanok, mert hol véleményalkotó cikket akarnak tényközlő cikként bemutatni és így perelni, hol egy ügyintéző jogsértő magatartását ismerve hamis váddal, koholmánnyal szeretne elmenekülni a felelősségre vonás elől, hol az egyéni gőggel kell szembenéznünk, ahol a feljelentőnek nem számítanak az igazolható tények, akkor is feljelentést tesz csakhogy meghurcoltathasson bennünket! Mi a hamis vád és hatóság félre vezetése vádakon túl a Bucka csatorna keletkezett iratjegyzékét kérjük a bíróságtól, ugyanis bár ezeket az iratokat az Önkormányzat nem tekinti közérdekűnek és kiadását megtagadta, mégis az elszámolási számok nem stimmelnek, a beruházás Uniós és állami pénzekkel van tele, ezért biztosan adatai közérdekűnek minősülnek.

Az Önkormányzattal kapcsolatban az általuk indított perek kapcsán nagyon nagy kérdés, hogy mi a motivációja, mert lehet:

·       A Buckai Szövetség Egyesület megsemmisítésére irányuló cselekedett,

·       A Buckai Szövetség Egyesület honlapja, blogja ellen irányuló cselekedett, annak megszűntetése érdekében,

·       De lehet egy előre menekülés az Önkormányzatot körül vevő zűrös ügyek kapcsán. Mert hogyan lehet megmagyarázni a 7 éve mindig kiáradó Határ úti fekália árt, a járdátlan utakat, a kesze-kuszaságot, a Bucka csatorna szörnyűségeit, a Bucka-tó ki nem takarítását és az összes többi városi szörnyűséget? Tudjuk, hogy az Önkormányzat szeretné nem létezőknek tekinteni őket, de vannak és léteznek! Továbbá borzolják az idegeit minden itt élő és jó érzésű embernek!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6413347303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása