Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Miközben Szigetszentmiklóst ellepte a víz és a fertő a csapadékvíz elvezetéséért felelős cég turisztikai kiállításon volt Varsóban?

2017. október 25. - Buckai Szövetség Egyesület

Meglepő dologgal szembesült sok Szigetszentmiklósi lakos, amikor Pest megye honlapján pár ismerős arcra lett figyelmes! Az ismerős arcok, a hozzájuk kötődő cég és az ezalatt Szigetszentmiklóson történt események egyezőssége egyszerűen döbbenetes! Miközben ugyanis Szigetszentmiklós ismeretesen az esőzés hatására ismét víz és fertő ár alatt volt, aközben az a cég, amely a városi csapadékvíz elvezetéséért felelős lenne Varsóban egy turisztikai kiállítás keretében Pest megyét képviselte! De vajon mit mondtak és mit mutattak be?

 

Vajon arról meséltek, hogy Szigetszentmiklós Közép Európa Atlantisza lett kis fertőzés veszéllyel, s ezáltal izgalmakkal tűzdelve? Vajon katasztrófa turizmust éltettek, melynek mértéktelen kincsestára ez a hely? Esetleg csak simán immáron szebb látványra vágytak?

 

Kérdés az is, hogy ezt az utat ki vagy mi fizette! Az Önkormányzat? A helyi turisztikai cég? Az ÉCSVCS Kft prominensei magánszemélyként vagy mint a cég képviselői mentek ki? Technológiát lestek, miközben sütiket osztogattak vagy bemutatták városunk víz elvezetését, mintegy elrettentő példának? Ha az ÉCSVCS alkalmazottai magánszemélyként voltak kint, akkor volt, aki fenntartsa a frontot? Vagy kint volt a tábla: "Árvizes helyzet? Bocsi! A cég kiránduláson termett!" Vajon hogyan mehetett ez végbe? S vajon milyen képviseletet kapott Szigetszentmiklós népe? De az is kérdés, hogy  a Kedves ÉCSVCS Kft-nek Varsóból a kialakult rendkívüli állapotokat hogyan sikerült koordinálni, megoldani és kezelni ugyanakkor és Szigetszentmiklós területén.

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4013074316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása