Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Jó hangulatban telt Szigetszentmiklóson a Buckai TeSzedd!

2017. szeptember 16. - Buckai Szövetség Egyesület

Bár az Önkormányzati szervezők nem tudtak róla Szigetszentmiklós 3 különböző helyszínnel jelentkezett 2017-ben az országos TeSzedd akcióba! Szigetszentmiklós 15-én Lakihegyen az Adótorony téren 14 órakor kezdett, majd a Buckában a Veréb utcánál 16 órakor folytatta, hogy 16-án a Haraszti úton 9 órai kezdettel induljon neki az idei utolsó „TeSzedd!” akciónak!

 

A szemétszedések során Lakihegyen többnyire óvodás gyermekek, szülők és óvónők vettek részt két képviselő úgy, mint Dr. Barabás Botond független képviselő és Orosz László (Összefogás) képviselő kíséretében. A kis kezek, ahogy az Önök is láthatják az alábbi képen rengeteg szemetet szedtek és Lakihegy, ha csak időre is és egy picit is, de tisztább lett!

 

Mi a Buckai, Veréb utcai akción vettünk részt! Itt a Kardos iskolából rengeteg gyermek jött el, de ott volt a Buckai Szövetség Egyesületen és a Buckai Hírmondón túl a Városbarát 2310 Egyesület, József Attila Általános Iskolai tanárok, valamint Kövesdi László, Tóth Imre és az alpolgármesteri ranggal is rendelkező dr. Vántsa Botond képviselő is.

 

A Bucka hatalmas terület és nyilván teljes megtakarítása nem 1,5 órát, hanem hatalmas időt venne igénybe, de azt kell mondjuk jó hangulatban és amit csak tudtunk a Veréb utca környékén megtisztítottunk!

 

A harmadik rendezvényről semmit sem tudunk, de ha információt kapunk arról is beszámolunk!

 

Köszönjük azoknak, akik részt vettek!

Köszönjük, hogy segítettek megtisztítani városunk és

Buckai városrészünk!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 06-70-70-15-911

 

A Szigetszentmiklósi TeSzedd! akciójának 2017-es általunk ismert képeit itt tekintheti meg: képek

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2212869668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása