Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Az Önkormányzat szerint a Szövetség félelmetes? Fizetett lehurrogókkal várnak bennünket?

2017. szeptember 13. - Buckai Szövetség Egyesület

A Sas kabaréba nem tudnak olyan jelenetek írni, amilyen olykor lejátszódik Szigetszentmiklóson egy-egy képviselő testületi ülésen! Azt a Buckai Szövetség Egyesület már eddig tudta, hogy az egyesület elnöke és jelen cikk írója annyira „veszélyes”, hogy ha megjelenik a testületi ülésen…, ha megjelenik, akkor rögtön két rendőrt, két biztonsági őrt és két közterület felügyelőt hívnak rá már, hogy biztonság legyen!... Jól nézzék meg a cikk képét, mert így néz ki egy nagyon „veszélyes” ember! De amit most tudtunk meg az csak azért nem vicc, mert tényleg megtörtént és kandi kamerát se mutatták meg!

 

Történt, hogy a Buckai Szövetség Egyesület elnöke a képviselő testületi ülésre kissé késve és szándékosan késve érkezett meg, ami alatt eljátszódott a következő jelenet:

·       Ki az a Csizek? – kérdezi egy hölgy több ember által is jól hallhatóan.

·       Nincs itt! – jön a válasz!

·       Pedig minket azért hívtak, hogy ha kell ki fújjogjuk, hogy a pofáját befogja!

Tessék? Akkor tessenek már elmondani ki hívta őket? S, ha hívta, akkor ingyen jöttek? Valaki fizette őket? Ha fizette őket, akkor miből és pontosan miért? Ilyen egy demokráciában tényleg van? Vagy ez már csak névleg demokrácia? Vagy az országban demokrácia van csak Szigetszentmiklóson nincsen? Egyáltalán ilyet lehet? Vagy csak nekünk fura, érthetetlen mindez? Csak mi vagyunk ezen megdöbbenve és megrökönyödve teljesen? Hogy lehetséges ez?

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9012827496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása