Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Testületnek: "Köszönjük", hogy a Bucka csatorna elszámolás elment szabadságra!

2017. augusztus 31. - Buckai Szövetség Egyesület

Sokan fordulnak hozzánk azzal a kérdéssel nap, mint nap, hogy a Bucka csatorna elszámolása most is hol tart. Mikor lesznek kifizetések? Mikor lesz ebből pénz? Mik a reális esélyek?

Mindaz amit tudunk, ahogy eddig úgy ezután is megosztjuk Önökkel, de valamiért határidőn belül nem válaszolnak a hivatalos szervek és ha személyesen kérjük őket, akkor valami koholmányt kitalálnak ellenünk valamely és annak megfelelő bíróságon hozzátesszük, hogy sajnos! Erre még keressük a gyógyírt és keressük a gyógyszert, mert szerintünk és nemcsak szerintünk ez nem helyes így!

Az elmúlt héten egyébként egy kedves lakó keresett meg bennünket! Elmesélte, hogy az OTP-től elszámolást kapott és állítólag a levél szerint október végi kifizetés ígéretet. Nagyon kíváncsiak vagyunk!

A döntéshozókkal azonban érzékeltetni akartuk, hogy mennyire elégedetlenek vagyunk azzal, hogy az elszámolást követően úgy vonultak el szabadságra, hogy az érdeklődő, információt kérő, segítségre vágyó lakosságnak szinte egyetlen egy Bucka csatorna elszámolással kapcsolatos ügyfélszolgálatot, érdeklődési pontot és segítségre vonatkozó lehetőséget nem biztosítottak! Azaz kétségek és kérdések között hagytak egyes embereket! A matematikai eltérésekről már nem is beszélve!

Így úgy gondoltuk hálásak leszünk és egy táblát mutatunk fel a testületi ülésen, hogy hálánkat érzékeltethessük. A táblán pedig ez szerepelt:

„Köszönjük”,

hogy a Bucka csatorna elszámolás elment szabadságra!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3112794930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása