Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós és közélete: A Mónus ügy, a Nadzsi ügy és a Jószai per

2017. augusztus 05. - Buckai Szövetség Egyesület

Néha az ember olyan cikk és olyan dolgok megírására kényszerül, amely szükséges, de mégis belül azt gondolja, hogy inkább fordítanám az időm építésre vagy valami szép dologra, jó tettre és eseményre! De mégis olykor szükség van erre és szükség van a tisztán látásra!

 

Az emberek alapjaiban véve, ha valamiért küzdenek, jót tesznek két hatást érnek el: Hálásak lesznek vagy nem lesz azok, akiknek, akikért jót tesznek és haragosok azok, akiknek ez a jó tett érdeket sért! Utóbbiak veszekedni fognak és így úgy tűnhet, hogy aki jó szándékú az valóban nem jó szándékú, hanem egy balhés alak! Pedig nem így van!

 

Az elmúlt időszakban 3 olyan személlyel kerültünk összetűzésbe, akiktől többet és akiktől jobbat vártunk el. Ők:

 

·       Jószai Attila képviselő

·       Nagy János (Nadzsi)

·       Mónus Csaba postás

 

Haladjunk fordított sorrendbe:

 

Mónus Csaba postás

 

Mónus Csabát, mint az egykori és az egész Buckát egyedül vívő Gábor postás utódját nem a közéletből ismertük meg! Ő volt az a postás, aki kézbesítet nekünk és aki bárhogy is alakultak és szabdalódtak szét a körzetek itt maradt nekünk! Tudja hol lakunk és tudja hol élünk!

 

Ugyanakkor a leveleket általa egy idő után egyre ritkábban, majd egyáltalán nem kaptuk meg, s hatalmas bajba sodort bennünket ezzel! Nyilván vannak emberek, akik szeretik! Vannak emberek, akiknél jól teljesít, de nálunk és a mi leveleink kapcsán ez nincs így! Nekünk általa nincsenek leveleink! Aztán mehetünk érte a feladóhoz a Gvadányi NAV-ba, a Kresz Gézába, a Hallerba, a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumba és összevissza!

 

Mikor rájöttünk erre egyértelmű volt, hogy váltanunk kell levelezési címet és akkor jött az egyesület elnökének iroda címe, amely Csepel. Csepelen hetente 30 – 45 levelünk érkezik, míg mint írtuk Szigetszentmiklóson egy sem! De sajnos nem tudjuk a Szigetszentmiklósra érkezést elkerülni! Így ami oda megy, az elveszik!

 

Mónus Csaba mindenféle mocskot már összehordott rólunk vagy az egyesület elnökéről! Ha mindannyi pert indítottunk volna, ahány ebből rágalom volt, akkor már nem is tudnánk semmi mást tenni és csinálni! Nyilván ez nem lehet érdek és nem lehet cél! Nem is akarjuk bántani!

 

Mónus Csaba azt írja rólunk, hogy irigyei vagyunk az általa létrehozott Buckainak titulált nem Buckai csoportnak és nyilván azért támadjuk! De valójában mi a csoportjának létrejötte előtt is a leveleinket kerestük és panaszt tettünk eltűnésük miatt!

 

Mónus Csaba így önmaga szerint áldozat, annak ellenére is, hogy a mi leveleink tűnnek el! Áldozat, akinek azt sem hagynák, hogy pihenjen, hűsöljön, magához térjen és ebédeljen! Csakhogy ilyet nem mondott soha és senki sem! Senki és semmi mást nem vár el tőle és nem is kér csak hozza ki a leveleket, amit felvállalt, amikor elvállalta azt a munkát, amit elvállalt! Minden más mellébeszélés és smafu.

 

És, ha esetleg olvassa ezt a cikket, akkor fogadja ezt az üzenetet:

 

„Kedves Mónus Csaba! Hozd ki a leveleinket végre! Ha ezt megteszed nem lesz vita és semmi se! Azt pedig, hogy mit gondolsz rólunk a legkevésbé se érdekel! Csak és kizárólag a levelek! Kérünk arra, hogy légy oly kedves tedd meg ezt! KÖSZÖNJÜK!”

 

Nagy János (Nadzsi)

 

Nagy János (Nadzsi) az a képviselő, aki képviselőségét és közismertségét nagymértékben nekünk is és tehetségének is köszönheti!

 

Akkor, amikor a szívbeteg kislányon segített, vagy amikor a betegeit zaklató nőgyógyászt leleplezte és elérte, hogy ne legyen itt orvos, mert nem kell ilyen, akkor büszkék voltunk rá! Amikor viszont ész nélkül vagdalkozott támadott bennünket és azokat, akik valaha segítettek neki, akkor nem a büszkeség szó volt az amit éreztünk, vagy ami eszünkbe jutott róla!

 

Mivel ezutóbbit mi többször tapasztaltuk ezért sok összetűzésünk volt vele! De ez már a múlt most nincs! Most nem veszünk egymásról tudomást és nagyjából jól is van ez így!

 

Némelyek egyébként róla azt terjesztik, hogy pert nyert velünk szemben! Ez nem igaz! Részese volt egy pernek, ami nem ellene indult, hanem egy bizonyos Tóth István nevű rágalmazó ellen, akinek sajnos nem derült, a nyomozók szerint remény sincs arra, hogy kiderüljön a kiléte! Ebben az ügyben Nagy János csak egy kis szereplő volt, egy mellékszál! Mivel azonban Tóth István fővádlott nem derül ki soha ezért az eljárásnak sincs értelme!

 

Ellenben, ami minket teljesen megdöbbent, hogy emberek keresnek meg bennünket! Emberek, akik elmesélik, hogy Nagy János (Nadzsi) képviselő valamilyen betegségben szenved vagy szenvedett! Néznek a szemünkbe és várják a hatást, hogy mit szólunk hozzá!

 

Számunkra ez megdöbbentő! Hiszen teljesen mindegy, hogy kivel és milyen vitánk van! A pillanatnyi méreg úgyis elszáll és olyan, hogy tartós harag vagy gyűlölet bennünk úgysincsen! Ellenben senkinek se kívánunk olyat, hogy beteg legyen! Lekapjuk a tíz körméről, ha olyat tesz, de beteg ne legyen!

 

„Szóval Nadzsi, ha beteg vagy (persze ha tényleg az vagy), de reméljük nem, akkor iszkiri és gyógyulj meg!”

 

Jószai Attila képviselő

 

Jószai Attila képviselővel mi először jóban voltunk, majd vitában és még az sem kizárt, hogy haragban! Volt egy eljárás, volt egy megállapodás, de ez nem arról szólt, hogy bárki is hazudott, hanem arról szólt, hogy legyen béke, mert alkotni csak békében lehet!

 

Mikor Bucka buszt hoztunk vagy Határ úti zebrát, akkor béke és alkotó szellem volt! Ezt kell a továbbiakban is fenntartani a tisztánlátás mellett!

 

Most béke van és jó emberi kapcsolat! Az a cél, hogy ez mindig így legyen!

 

Mások

Ha közszereplő valaki óhatatlan, hogy két tábor alakuljon ki vele kapcsolatban! Két tábor, mely szerint: vagy szeretik, vagy nem!

 

A nem szeretők keresnek egy sérelmes pontot! Ez lehet az, hogy szerepeltek egy képen és hogy képzeltük azt, hogy szerepeltettük őket (pedig nem ők voltak a lényeg, hanem egy helyzet) és lehet az is, hogy valakit szeretnék, akit ne bántson és ne sértsen meg senki sem!

 

Olykor mikor célokért harcoltunk néha a célokat fontosabbnak tartottuk, mint a kommunikációs körül írást, hogy melyik pontot miért is tesszük! Ez lehet némelyeket sértet! Ha így volt és nyilván volt ilyen, akkor nem ez volt a szándék és elnézést kérünk azoktól, akik úgy érzik megbántottuk őket teljesen alaptalanul! Ilyen szándékunk sosem volt ugyanakkor!

 

A világban annyi legenda és annyi bántás van! Reméljünk , hogy cikkünkkel felszámoltunk párat ezek közül!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9412721752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása