Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szabadságolások, pénzhiány vagy más miatt? - Locsoló autót most a legnagyobb kánikulában nem látnak Szigetszentmiklóson

2017. augusztus 04. - Buckai Szövetség Egyesület

Egyre többen keresik meg a Buckai Szövetség Egyesületet értetlenségüket kifejezve! Az értetlenséget kifejezve arra vonatkozóan, hogy bár itt van a legnagyobb kánikula, de locsoló kocsi nincsen!

 

Lakossági téren arról beszélnek, hogy a szabadságolások miatt maradhatott ki, hiszen a legfőbb vezetők éppen távol vannak és az érintettek pedig nem cselekszenek utasítások nélkül.

 

Mások azt mondják, hogy azért nincsen, mert nincsen pénz rá! Ami persze furcsa lenne, mert eddig volt! Ráadásul vezetékes vízről és tűzcsapról!

 

Megint mások szerint azért nincsen, mert mi megszóltuk, hogy miért locsolják a várost a drága vízen! Csakhogy körbe vesznek minket természetes vizek, amelyek öntisztulásának is jut tenne, ha egy kicsi locsolnának belőle!

 

Nem tudni, tehát hogy Szigetszentmiklóson éppen a legnagyobb meleg idején miért nincsen locsolás, de ráfogunk kérdezni erre!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4912720830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása