Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Nem kézbesítő postás: Azért nem kézbesítek leveleket, mert a pihenő idő és a hűsítés engem is megillet! (Hol jön a kettő össze?)

2017. augusztus 02. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület rég nevetett akkorát, mint mikor Szigetszentmiklós legismertebb, politizáló nem kézbesítő postásától elolvasta azt, hogy már megint miért nem kézbesítet!

 

Nem kézbesítő postásunk szerint a levelek a címzetteket például Szigetszentmiklóson az Éden utcában azért nem illetik meg, mert neki pihennie kell és hűsítőt magához vennie!

 

Azt ne kérdezzék meg, hogy a kettő hogyan jön össze mármint a pihenés, hűsítés és a nem kézbesítés, de megkérdezzük a Magyar Postát, hogy a postai szolgáltatásnak tényleg ilyennek kell-e lennie!

 

Hiszen véleményünk szerint természetesen a postás hűsöljön és pihenjen, de a levél is jusson el a címzettekhez! Vagy nem ez lenne a lényeg?

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

Ui:

A vicces vagy szánalmas (?) magyarázkodásokat 5 képben tekinthetik meg:

 

1. kép, 2. kép, 3. kép, 4. kép, 5.kép

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5912716176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása