Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Lakosoktól - Lankás utca: Elegünk van! Viszlát Bucka!

2017. július 30. - Buckai Szövetség Egyesület

Sokat cikkezett a Buckai Szövetség Egyesület arról az utcáról, amelyet egyre inkább és egyre jobban zártak körbe és kerítettek el! A lakók sokáig küzdöttek, de elegük lett és úgy döntöttek sokan, hogy elmennek!

 

A Lankás utca a Sarki Hörpintő mögött helyezkedik el a Csépi úthoz, mint a Bucka legfőbb útjához közel! Eleinte az utcába egy közön lehetett eljutni gyalogosan a lakosoknak, akik nem autóval, hanem a tömegközlekedéssel jártak a városba vagy távolabb! Az ösvényt hamarosan lezárták!

 

Ezt követően a környék kis boltjától és hörpintőjétől kaptak kulcsot, hogy ne kelljen gyalogosan több kilométert kerülniük, de hamarosan eladták a hörpintőt. Persze az, hogy Önkormányzati tulajdon legyen és ezáltal közcélokat szolgáljon vagy a Lankás utca a Csépi útra is nyisson csak 500 ezer forinton múlt! Ezt sajnálta rá a mi „drága” Önkormányzatunk!

 

Ma a lakók legyenek idősek, vagy kisgyermekesek kifejtették elegük lett, hiszen semmit sem segítettek az Önkormányzatban nekik és kérésük is süket fülekre lelt! Mint elmondták nincs kedvük több kilométereket fölöslegesen körbe kerülni! Nem lopták a lábukat és nem szándékoznak a kertjük, utcájuk fogjai lenni! Az egyre inkább túlzsúfolt Bucka, amely inkább hajaz egy nyomor negyedre, mint egy vidéki városra, hiszen annyi építési engedélyt adtak és annyi beépülést már nem nyújt kellemes kikapcsolódást és jó érzést!

 

A lakók elmondták, hogy olyan helyre mennek és olyan településre, amelynek megmaradt még a vidéki hangulata, a szép arculata és az emberek figyelembe vétele!

 

De vajon meghallja ezt az Önkormányzat?

S tanul-e belőle?

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9912701775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása