Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós 1986.01.10-én kapott várossá avatási jelképe! Ezt akarta kidobni a mostani Önkormányzat, mert nem tudta mi az!

2017. július 07. - Buckai Szövetség Egyesület

1986 január 10-én várossá avatási ünnepséget tartottak Szigetszentmiklós Gyártelepen a Művelődési Házban Szigetszentmiklósnak! Az avatási ünnepség keretében a város nemcsak a rangot, de egy avatási jelképet is kapott! Sokáig és nagy becsben tartották ezt a jelképet, mígnem a jelenlegi Önkormányzat, mert nem tudta, hogy mi az selejtezésre nem ítélte hulladéknak nézve! Csak pár civilnek köszönhető, hogy a faragvány ma is meg van és nem került a szemétdombra Szigetszentmiklós várossá avatásának a jelképe!

Azért ellehet képzelni, hogy ha vezetőink még erről sem tudják, hogy micsoda, akkor mennyire felkészültek a város további kérdéseiben és probléma megoldásában!...

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

Az avatási ünnepség általunk megszerzett képeit itt tekinthetik meg:

 1. kép, 2. kép

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5312647467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása